Renault MASTER

Karakteristike

Poboljšana sigurnost

Novi ESP

Sistem kontrole stabilnosti ESP, standard na svim verzijama, je obogaćen sa 3 funkcije koje su vam potrebne svakodnevno: Extended Grip (poboljšano prijanjanje) omogućava vozilu da povrati prijanjanje na mekom tlu*. Hill Start Assist olakšava kretanje na uzbrdici i prilikom manevrisanja. Anti-sway uređaj za prikolicu, opciono spojen sa fabričkom vučnom kukom, detektuje oscilacije prikolice i koriguje njeno kretanje.

*Preporučuje se korišćenje zimskih i letnjih guma zbog veće efikasnosti.

Ogledalo "Wide View"

Renault Master je opremljen vazdušnim jastukom za vozača u standardnoj opremi i vazdušnim jastukom za suvozača i bočnim vazdušnim jastucima u opciji. Njegovi tritačkovni sigurnosni pojasevi sa limiterom sile su podesivi po visini za obezbeđivanje još veće sigurnosti.

Vazdušni jastuci i sigurnosni pojasevi

Renault Master je opremljen vazdušnim jastukom za vozača u standardnoj opremi i vazdušnim jastukom za suvozača i bočnim vazdušnim jastucima u opciji. Njegovi tritačkovni sigurnosni pojasevi sa limiterom sile su podesivi po visini za obezbeđivanje još veće sigurnosti.

Ogledalo "Wide View"

Ogledalo "Wide View" da izbegnete mrtve uglove.

Senzor za vožnju unazad


Kamera za vožnju unazad u štitniku za sunceRadni prostor u kabini

PRAKTIČAN I SVESTRAN

Optimalna vidljivost, ergonomske kontrole, podesiv položaj za vožnju, brojni pristupačni pretinci čine da kabina odiše profesionalizmom. Prostran, svijetao, konforan, takođe dobra klimatizacija i bolja zvučna izolacija učiniće da vaše putovanje bude prijatno i opuštajuće
Kada se zaustavite on se pretvara u kancelariju: rotirajući stočić vam omogućava da postavite na njega svoj personalni računar ili dokumenta, tabla za pisanje da ispunite vaše uplatnice i brojna mjesta u kabini za odlaganje omogućavaju vam da sve svoje radne alatke držite na dohvat ruke.

Profesionalne prerade

Zastakljen pregradni zid

Zastakljen pregradni zid obezbeđuje vozaču bolju preglednost tovarnog prosora i puta prilikom kretanja unazad ako su zadnja vrata zastakljena.

Zadnja vrata  270°, zastakljena, grejna

Otvaranje za 270° omogućava jednostavno približavanje do platforme za utovar. Otvorena vrata su pričvršćena magnetom.

Blokada diferencijala

Poboljšava kretanje na klizavim ili mekim podlogama, na primer prilikom korišćenja na gradilištu.

Zadnji prag

Omogućava lakši pristup tovarnom prostoru.

Standardni uređaj za vuču X62 CCRJ - sa zglobom

Omogućava vuču od 2.5 do 3 tone (kao dodatna oprema, kućište i priključak za vuču sa 4 otvora)

Prstenovi za pričvršćivanje tereta

Zavisno od verzije, 6 do 10 pričvrsnih prstenova za pričvršćivanje tereta.

Drveni pod sa zaštitom od klizanja

Štiti tovarni prostor vašeg Mastera pri prevozu robe. Dostupan sa slojem protiv klizanja.Robusne i pažljivo izrađene obloge sa šipkama za zaštitu praga, zajedno sa drvenom podnicom nude zaštitu karoserije do krova i takođe na vratima.

Krovni nosači

Dozvoljeno opterećenje svake šipke iznosi 46 kg (prodaju se u paru). Najveće dozvoljeno opterećenje vozila je 200 kg, uključujući masu šipki.

Čelična galerija

Ovaj elemenat za transport je neophodan za profesionalce imajići u vidu njegovu multifunkcionalnost prilikom upotrebe. Za vozila koja su opremljena kliznim vratima, galerija se isporučuje sa šipkom za zaustavljanje tereta i valjkom koji omogućava glatko i bezbedno rukovanje velikim teretima.

Udobnost i tehnologija

Ručni klima uređaj


Regulator klima uređaja

Elektronski prikaz i podešavanje željene temperature, brzo odmagljivanje prozora i senzor sunčeve svjetlosti.

Radio povezivanje R&GO


Aplikacija R&GO

Renault R&GO je praktična i inteligentna aplikacija razvijena za besprekornu integraciju vašeg mobilnog telefona i tableta u všem vozilu Renault. Jednostavan za korišćenje, omogućava vam pristup do 4 univerzalne funkcije - Multimedia, Telefon, Navigacija i Vozilo - na ergonomski i intuitivan način.Prenos vaše muzike, upravljanje kontaktima, precizna navigacija ili dobijanje informacija o potrošnji i korišćenju funkcije Driving eco2. Dostupno na Apple App Store (iOS) i Google Play (Android).

Carminat Tom Tom®

Carminat TomTom izračunava najbolji put, pruža informacije o saobraćaju u realnom vrjemenu, obaveštava o fiksnim radarima i sve informacije prikazuje na pristupačan način na velikom ekranu u boji. Daljinsko upravljanje omogućava pristup različitim funkcijama intuitivno i sigurno. Ova oprema omogućava uštedu vremena i smanjuje potrošnju.

Ključ sa Hands-Free pristupom

Jednostavno nosite hands-free karticu sa sobom. Otvaranje vrata se vrši jednostavnim pritiskom na kvaku vrata bez korišćenja ključa.

Ključ sa 3 dugmeta

Omogućava daljinsko otključavanje/zaključavanje prednjih i zadnjih vrata.

Kompletan asortiman

Novi Renault Master nudi široku lepezu mogućnosti: verzije furgon, produžena kabina, jednostruka ili dvostruka kabina, podvozje sa jednostrukom ili dvostrukom kabinom... Kompletirajući modele za prevoz većeg opterećenja, Renault Master takođe nudi verzije sa jednostrukim ili dvostrukim točkovima.Novo, Renault Master sada postoji u verziji furgon L4 pogon sa jednostrukim točkovima sa maksimalnom zapreminom od 17 m3, što dozvoljava utovar širih paleta: odličan kompromis između udobnosti i kapaciteta utovara!

Cijene i specifikacije