E-TECH HYBRID

NOVI SUV RENAULT AUSTRAL


tehnika kontrole. preuzmite kontrolu

NOVI SUV RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID

200 KS

pogon E-Tech full hybrid
*u zavisnosti od verzije     
575 dm³ prema VDA
zapremina prtljažnika
*u zavisnosti od verzije  
32 adas
vožnja, sigurnost, parkiranje
32 adas = napredni sistemi za pomoć u vožnji
*u zavisnosti od verzije     

984 cm²
displeji sistema openR + head-up displej 
*u zavisnosti od verzije
SPORTSKI DIZAJN
Novi SUV Renault Austral E-Tech full hybrid ima skladne proporcije, odvažan prednji deo i karakteristična svjetla. Njegove elegantne linije su naglašene sjajnim crnim krovom, a kontrastni bočni zaštitni elementi naglašavaju njegov shažan profil.

TEHNIKA KONTROLE

SISTEM SA INTERGRISANIM GOOGLE USLUGAMA
Multimedijalni sistem openR link integriše Google* usluge. Glasovna komanda za podešavanje temperature, planiranje putovanja, interakciju sa svojim domom ili izbor muzike...
*Google, Google Maps, Google Play su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.
DO 35 UGRAĐENIH APLIKACIJA*
Amazon Music, EasyPark, Radioplayer… Aplikacije sa ekskluzivnim sadržajem dostupnim kroz ceo openR link sistem u novom Renault Austral SUV E-Tech full hybrid vozilu.     

* u zavisnosti od države   
renault austral -application amazon music
Amazon Music
Novi način za pronalaženje i slušanje omiljene muzike i podcasta. Slušajte muzku ili podcaste u okviru pretplate na Amazon Prime. Ako želite da napravite korak dalje uz prostorni zvuk, prebacite se na Amazon Music Unlimited.
renault austral -application EasyPark"
EasyPark
Zakažite i rezervišite parkiranje na milionima parkirnih mjesta dostupnih širom Europe. Unesite adresu odredišta ili koristite navigaciju pomoću mape. Uštedite vrijeme i novac rješavajući se stresa prilikom parkiranju u gradskim područjima.
renault austral - application radioplayer
Radioplayer
Pristupite svim svojim omiljenim radio stanicama uživo bilo gdje i bilo kada. Slušajte najbolje rep, rok, RnB, elektro, klasične i džez hitove lako i jednostavno u zemlji i inostranstvu.
renault austral - application sybel
Sybel
Uživanje u filmovima i omiljenim serijama bez ekrana! Uživajte u omiljenim originalnim audio serijama i podcastima (dječje priče, audio knjige, audio dokumentarci, trileri, audio istorija, audio književnost i još mnogo više).
renault austral - application l'équipe
L’Équipe
Slušajte sportske vijesti uživo u automobilu: pratite velika europska prvenstva, Ligu šampiona, Top 14, finale Davis Cupa i još mnogo toga.
renault austral - application Vivaldi
Vivaldi
Prilagodljiv internet pretraživač  koji se može personalizovati, dizajniran za vaš automobil. Vivaldi je vaš prozor u web, direktno iz vašeg automobila.
Renault Austral E-Tech full hybrid upravljanje glasom
UPRAVLJANJE GLASOM
Kažite "Hey Google..." da biste planirali putovanje, promijenili načine vožnje ili podesili temperaturu. Ugrađen u novi multimedijalni sistem openR link sa integrisanim Google sistemom, glasovni pomoćnik vam je na usluzi.
Renault Austral E-Tech full hybrid intuitivna navigacija
INTUITIVNA NAVIGACIJA
Blokade puteva, nove jednosmerne ulice, privremeni zaobilazni putevi, izmjene u saobraćaju - nema više ružnih iznenađenja. Aplikacija Google Maps neprekidno ažurira GPS sistem koji obezbjeđuje preciznu vožnju, čak i ako izgubite vezu sa mrežom
Renault Austral E-Tech full hybrid neograničena personalizacija
NEOGRANIČENA PERSONALIZACIJA
Sistem openR link, sa ugrađenim Google aplikacijama, snima i i čuva vaša podešavanja sjedišta, ambijenta, vožnje i putovanja. Vaš pametni automobil vas prepoznaje i prilagođava se vašim željama.
Renault Austral E-Tech full hybrid sve vaše aplikacije sada i u vašem automobilu
SVE VAŠE APLIKACIJE, SADA I U VAŠEM AUTOMOBILU
Vaš Google nalog je sa vama i u vašem automobilu. Uživajte u personalizovanom iskustvu navigacije i pristupu omiljenim aplikacijama u svom vozilu.
Renault Austral E-Tech full hybrid potpuni doživljaj
POTPUNO URANJENJE
OpenR je jedan od najvećih onboard digitalnih prostora u vozilu, s površinom od 774 cm2 raspoređenom na dva 12” displeja. Opremljen multimedijalnim sistemom openR link sa ugrađenim Google* uslugama i kontrolnom tablom nove generacije sa optimizovanim bojama, nudi ekskluzivno iskustvo potpunog uranjanja. Sa dodatnim head-up dispelejom, ukupna informaciona površina novog Renault Australa iznosi 984 cm2. 

*Google, Google Maps, Google Play zaštitni su znakovi kompanije Google LLC.
PREMIJUM ZVUK HARMAN KARDON
Novi ekskluzivni sistem Harman Kardon emituje ukupno 485 W preko 2 visokotonca na bočnim stranama komandne table, 2 niskotonca u panelima prednjih vrata, 2 surround zvučnika, jedne prednje centralne jedinice, 2 visokotonca i 2 niskotonca u panelima zadnjih vrata i jednog niskofrekventnog zvučnika u prtljažniku. Živopisan, prilagodljiv i jednostavan doživaljaj zvuka.

KONTROLA VOŽNJE

MODEL EFIKASNOSTI
Novi Renault Austral E-Tech full hybrid, posebno na dugim putovanjima, je model efikasnosti: snažno ubrzanje i impresivna stabilnost. Napredni sistem 4Control (u zavisnosti od verzije) čini putanje preciznim i bezbjednim. Krivine su savladane, vi kontrolišete put. U gradu, čini vozilo izuzetno agilnim sa krugom okretanja od 10,1 m uporedivim sa gradskim automobilom, što olakšava sve vaše manevre
* u zavisnosti od verzije   
* načini Snow i All terrain dostupni su samo u verzijama koje su opremljene poboljšanim prianjanjem umjesto načina Perso  

KONTROLA ENERGIJE

Paleta E-Tech hybrid
POGON E-TECH HYBRID
Ekskluzivna E-Tech hybrid tehnologija nadahnuta je iskustvom režima Renault Formule 1™. Electric način vožnje u gradu: tih, baterija se puni pri usporavanju i kočenju. Nema potrebe za uključivanjem u utičnicu.    
POGON MILD HYBRID
Ekskluzivna tehnologija dostupna za mild hibridne pogonske sklopove od 12V. Hibridna električna energija pomaže motoru pri ubrzanju da bi vam omogućila poboljšanu vožnju i manju potrošnju goriva.    

KONTROLA SIGURNOSTI

32 NAPREDNA SISTEMA ZA POMOĆ VOZAČU
Udobnost, pomoć pri vožnji, pomoć pri kočenju, pomoć pri manevrisanju....put je pod kontrolom uz korišćenje 32 napredna sistema za pomoć vozaču Renault Austral SUV E-Tech hybrid vozila (u zavisnosti od verzije).  
pomoć u vožnji - novi renault austral
VOŽNJA
Displej na vetrobranskom staklu nove generacije od 9,3 inča, inteligentni adaptivni tempomat, aktivna pomoć vozaču i još mnogo toga. Preuzmite kontrolu nad putem ne skidajući pogled sa njega. Neka vaša putovanja budu prijatnija zahvaljujući tehnologijama za pomoć vozaču
pomoć u vožnji - sigurnost - novi renault austral
SIGURNOST
Prednji i zadnji aktivni sistem za hitno kočenje sa senzorima za pješake, inteligentnim i automatskim svjetlima (Matrix LED osvijetljenje) i još mnogo toga. Savladajte neočekivane događaje na putu pomoću sigurnosnih tehnologija.
pomoć u vožnji - parking - novi renault austral
PARKIRANJE
Automatska pomoć pri parkiranju, 3D kamera sa panoramskim pogledom od 360 stepeni. Savladajte manevrisanje sa lakoćom koristeći tehnologije za pomoć pri parkiranju.
DETALJNI PRIKAZ 32 NAPREDNA SISTEMA ZA POMOĆ VOZAČU
Vožnja
 • ograničavač brzine
 • tempomat
 • prilagodljivi tempomat
 • inteligentni prilagodljivi tempomat
 • aktivna pomoć vozaču
 • upozorenje o razdaljini
 • savjeti za prediktivnu eco vožnju
 • displej na vetrobranskom staklu od 9,3 inča
Parkiranje
 • pomoć pri parkiranju unazad
 • pomoć pri parkiranju naprijed
 • pomoć pri bočnom parkiranju
 • pomoć pri automatskom parkiranju
 • 3D kamera sa panoramskim pogledom od 360°
 • parkiranje slobodnih ruku
 • kamera za vožnju unazad
SIGURNOST
 • upozorenje na mrtvi ugao
 • upozorenje na promjenu trake
 • prepoznavanje saobraćajnih znakova sa upozorenjem o prekoračenju brzine
 • prepoznavanje saobraćajnih znakova
 • aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti u gradskoj vožnji sa prepoznavanjem pješaka/biciklista
 • aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti na raskrsnicama
 • automatsko kočenje u slučaju nužde pri vožnji unazad
 • upozorenje o unakrsnom kretanju iza vozila
 • upozorenje o napuštanju trake
 • sistem upozorenja o promjeni trake
 • upozorenje na mrtvi ugao i sistem upozorenja o promjeni trake pri preticanju
 • upozorenje o pažnji vozača
 • sistem za siguran izlazak putnika iz vozila
 • prediktivna hibridna vožnja (samo za hibride)
Osvijetljenje
automatsko uključivanje/isključivanje dugih svjetala 
prilagodljiva LED vision svjetla (uključujući režim magle)
Matrix LED vision osvijetljenje

KONTROLA PROSTORA

ERGONOMIJA I MODULARNOST
Inovativni putnički prostor. Veliki prostor između prednjih sjedišta sa indukcionom stanicom za punjenje pametnog telefona. Lako dostupni i modularni prostor za odlaganje zapremine 35 litara. Zadnje sjedište koje se može pomjeriti unazad 16 cm, što omogućava najveći prostor za kolena u klasi. Kapacitet prtljažnika do 575 dm3 VDA* (u zavisnosti od verzije). Pristup prtljažniku slobodnih ruku zahvaljujući motorizovanim petim vratima.
* Vrijednost VDA određuje se popunjavanjem prostora za odlaganje s "litarskim" blokovima, od kojih je svaki dimenzija 200x100x50 mm.
DIMENZIJE
Dužina, visina, širina... otkrijte prostrane dimenzije novog vozila Renault Austral E-Tech full hybrid.