Vozila za profesionalne kupce

Putnička vozila

Otkrijte ponudu naših putničkih vozila za profesionalne kupce

Ponuda putničkih vozila

Ponuda putničkih vozila
Već 114 godina slijedimo svoju viziju: automobil koji želi da obeleži svoje vrijeme uvijek mora predstavljati napredak, odgovornu obavezu, izvor entuzijazma i trajnu mobilnost.

Novi Clio će vas oduševiti svojim motorima Energy (Stop and Start) a porodični model Megane pobrinuće se za vašu uštedu.

Ponuda Renaultovih putničkih vozila je prilagođena zahtjevnim kriterijumima preduzeća: najniži ukupni troškovi vlasništva za upravljanje izdacima preduzeća, kvalitet i udobnost za dobar osjećaj saradnika.

Naša ponuda vozila za poslovne korisnike

Naša ponuda za poslovne korisnike
Iz ponude vozila za poslovne korisnike nudimo vam različite modele iz Renault game. Iskoristite izuzetno veliki prtljažni prostor i sve prednosti putničkih vozila sa motorima Energy koji omogućavaju nižu potrošnju goriva i emisije CO2. Bezbrižnost i produktivnost su zagarantovani.

Naša ponuda vozila ECO2

Zaštita okoline
Naš izbor vozila eco2
Odabrati vozilo iz ponude Business eco2 znači odabrati vozilo visokog kvaliteta. Pripremite se da u svoje redove uključite pet saradnika neuobičajenih profila koje je sa ponosom oblikovao Renault.

Snaga ponude vozila Business Renault leži u njihovoj sposobnosti da zadovolje vaše potrebe; kako motorima ENERGY konstruisanim u skladu sa Renault iskustvom stečenim na trkama Formule 1®, tako i prikladnim rešenjima koja vam uz sistem Stop&Start omogućavaju velike uštede: 0 goriva, 0 emisija CO2 kad vozilo miruje.

Naša ekipa je odlično opremljena za ispunjavanje svih zahtjeva profesionalnih korisnika. Pouzdajte se u uzorne saradnike koji će učiniti sve da obave poverene zadatke. 

Vaši novi saradnici vas neće razočarati!

Uvijek smo vam na raspolaganju