Marka Renault


Passion for life (Strast prema životu)

To je strast koja nas inspiriše i pokreće svakodnevno. Naša strast kupcima omogućava da kroz naše proizvode i usluge osjete svoju strast. 
Šta nas čini drugačijim?

Francuski dizajn
Senzualan i topao dizajn u unutrašnjosti i spoljašnjosti, i inovativni koncepti kojim postižemo napredak. 

To je ono što nazivamo francuski dizajn.
Lakši život
Iskustvo koje našim kupcima olakšava život da bi u njemu mogli da uživaju još više.Naša ekspertiza


R.S.
Automobilizam: u srcu naše istorije. Od Formula 1™ do serije Renault Sport, nas vodi strast prema takmičenju.

Naša jedinstvena dostignuća su rezultat stručnosti i znanja. Koristeći iskustva širom svijeta na trkačkim stazama, želimo da vam pružimo najbolje od R.S. tehnologije kroz našu gamu sportskih vozila.
Renault E-Tech
Kao pioniri i predvodnici u električnoj mobilnosti, želimo da učinimo da svakodnevno korišćenje 100% električnih automobila bude još jednostavnije i pristupačnije zahvaljujući našem asortimanu proizvoda, rješenjima i posvijećenim uslugama. 

Nulti stres, nulte emisije tokom korišćenja, jednostavna vožnja i punjenje čine da naš asortiman putničkih i komercijalnih vozila odgovara vašim svakodnevnim potrebama istovremeno ispunjavajući ekološke izazove današnjice i sutrašnjice.
INITIALE PARIS
Uživajte u najboljem francuskom dizajnu sa INITIALE PARIS. Svojim prepoznatljivim dizajnom, vrhunskim materijalima, kvalitetnim audio sistemom i tehnologijom MULTI-SENSE, u zavisnosti od modela, INITIALE PARIS kombinuje naša najbolja znanja za iskustvo koje svakodnevno budi vaša čula .
Renault Pro+
Renault Pro+ je mreža usluga komercijalnih vozila, posvijećena poslovnim korisnicima. 

Naše ambicije? Da pojednostavimo vaš način života rješenjima koja odgovaraju vašim poslovnim potrebama i poboljšamo vašu efikasnost.

Naša tehnologija


La marque Renault
R-LINK
Naši ugrađeni multimedijalni sistemi uključuju R-LINK 2 i R-LINK Evolution koji nude intuitivno i povezano iskustvo vožnje.
La marque Renault
MULTI-SENSE
Aktivirajte MULTI-SENSE putem ugrađenog tableta R-LINK 2 i pustite neka konfiguriše sve ugrađene tehnologije za pomoć u vožnji.
La marque Renault
4CONTROL
Kontrolišite svoje vozilo u svim okolnostima sa ekskluzivnom tehnologijom 4CONTROL za jedinstveno iskustvo vožnje.

Kvalitet: naša svakodnevna posvijećenost

 
Već više od 120 godina bili smo sa vama na vašim svakodnevnim putovanjima. Vaše povjerenje je od suštinskog značaja da nam pomogne da idemo naprijed. 

Zato smo se posvijetili, od faze projektovanja do naših distributera i radionica, da obezbijedimo da sva naša vozila i usluge ispunjavaju zahtjeve po pitanju kvaliteta i izdržljivosti. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Uvijek smo vam na raspolaganju