Renault MEGANE

Karakteristike

Podsjetite se šta je to dobar osjećaj

Izuzetna udobnost

MEGANE - Izuzetna udobnost
Užitak bez kompromisa
Smjestite se u Renault MEGANE i prepustite se užitku.
MEGANE - Izuzetna udobnost
Renault MEGANE vas pozdravlja
Kad mu priđete, Renault MEGANE se razbudi. Upale se dnevna LED svjetla, zadnja svjetla, rasklope se spoljašnji retrovizori i uključe se ambijentalno osvijetljenje i ekran multimedijalnog sistema. Dobrodošli u svoj automobil!
MEGANE - Izuzetna udobnost
Kartica za upravljanje slobodnih ruku olakšaće vam život
Zaboravite na traženje ključeva. Renault MEGANE prepoznaće vas po kartici za upravljanje slobodnih ruku. Otključaće se kad mu priđete, pokrenuće se kad pritisnete dugme "Start" za pokretanje i zaključaće se kada se udaljite. Dovoljno je da kod sebe imate karticu.
MEGANE - Izuzetna udobnost
Izuzetno udobna sjedišta
Svaka vožnja Renault MEGANE-om je udobno iskustvo. Sjedišta se prilagođuju tijelu i nude veću udobnost i pravilniji položaj tijela zahvaljujući oblogama napravljenim od dvije različite gustoće pene. Izuzetno izdržljiva sjedišta mogu se namještati po visini i u lumbalnom djelu, a opremljena su i masažnom funkcijom. Kad se jednom smjestite, nećete više željeti da budete nigdje drugje!
MEGANE - Izuzetna udobnost
Iskoristite velike pretince naprijed za odlaganje…
Neka vam vaši najvažniji predmeti uvijek budu nadohvat ruke! Ispod prilagodljivog središnjeg naslona za ruke Renault MEGANE-a nalazi se pretinac zapremine 3 l. Osim toga, tu su još i prostran pretinac za rukavice zapremine 7,4 l i velika središnja konzola sa prostorom za vaš pametni telefon sa oblogom koja spečava klizanje, držačima za čaše kao i brojnim mogućnostima povjezivanja: 3,5-mm utičnicom, USB priključkom, čitačem SD kartica, 12-V utičnicom...
MEGANE - Izuzetna udobnost
... i izuzetno prostrana zadnja sjedišta
Putnici na zadnjim sjedištima Renault MEGANE-a uživaju u izuzetnoj udobnosti s mnogo prostora za noge i natprosečnom širinom u visini ramena. Pobrinuli smo se da se dobro osjećaju, a istovremeno smo zadržali i obim prtljažnika na najvišem nivou od čak 434 l.
MEGANE - Izuzetna udobnost
Audiosistem BOSE® donosi zvuk po mjeri
Doživite izuzetno akustično iskustvo na svakom putovanju. Sistem posebno prilagođen Renault MEGANE-u rezultat je bliske saradnje Renault-ovih i Bosche-ovih inženjera. Središnji zvučnik naprijed, osam zvučnika visokih performansi raspoređenih po kabini i dubokotonac u prtljažniku precizno reprodukuju svaku notu, svaki detalj i svaku nijansu. Pripremite se na nesvakidašnje zvučno i čulno iskustvo.
MEGANE - Izuzetna udobnost
Uživajte u više svjetlosti koju propušta stakleni krov
Široka staklena površina iznad prednjeg reda sjedišta u Renault MEGANE propušta veliku količinu svjetlosti. Proteže se cijelom širinom krova i može se otvoriti u tri nivoa, u zavisnosti od vašh želja.

Otkrijte multimedijalni sistem R-LINK 2

Multimedijalni sistem R-LINK 2


Otkrijte njegove inovativne tehnologije

Vrhunske inovacije

Idite uz korak sa tehnološkim razvojem.
MEGANE - Vrhunske inovacije
Otkrijte novu tehnologiju Hybrid Assist
Nova tehnologija Hybrid Assist nudi snažniji doživljaj prilikom ubrzavanja, veći užitak u vožnji i mnogo manju potrošnju i emisiju (76 g/km CO2 i manje od 3 l/100 km prema normi NEDC (Novi evropski vozni ciklus!). Tehnologija Hybrid Assist, koja će biti dostupna kasnije s motorom Energy dCi 110, u paletu motora Renaulta MEGANE-a unosi novosti. Sistem garantuje dodatno ubrzanje u određenim fazama upotrebe, ponajprije pri nižim obrtajima, što će vožnju gradom učiniti još prijatnijom. S Renault MEGANE-om nema kompromisa između performansi i troškova upotrebe. 
MEGANE - Vrhunske inovacije
Spoj sporta i udobnosti
Želite sportske vozne karakteristike, ali ne želite da se odreknete udobnosti? Renault MEGANE odlikuje se jedinstvenom tehnologijom u toj klasi: sistemom 4CONTROL*. Ta tehnologija omogućava upravljanje na četiri točka. Sistem 4CONTROL više od sto puta u sekundi računa ugao zadnjih točkova i time garantuje optimalnu stabilnost u svakom trenutku i jedinstven osjećaj u vožnji. Donosi dinamičnost i preciznost na krivudavim putevima kao i vrhunsku upravljivost u gradskoj vožnji gdje brzinu reakcije vozila povjećava za 30 %. Idealan kompromis između udobnosti i užitka u vožnji!
* Dostupno na pojedinim verzijama


Vozite sigurnije

Najviši nivo sigurnosti


Video

Dodatna oprema


Proverite kvalitet i najsitnije detalje

Besprijekorna završna obradaCijene i specifikacije