Prefinjeni dizajn

Renault Megane Grandcoupe

Spoljašnji dizajn

Sportski i privlačan profilUnutrašnji dizajn

Visokotehnološki, sofisticirani prostor

Megane GrandCoupe je dizajniran tako da bude privlačan iznutra i spolja! Od moderne „tehno-kabine“ s pametnim i povezanim funkcijama do panoramskog krovnog otvora i elegantne završne obrade, uživajte u još više tehnologije i većoj udobnosti.
Megane GrandCoupe unutrašnjost
Multimedijalni sistem sa 9,3-inčnim ekranom
Sve multimedijalne usluge i postavke sistema MULTI-SENSE možete da pronađete na 9,3-inčnom ekranu multimedijalnog sistema EASY LINK. Putujte povezani!
Megane GrandCoupe unutrašnjost
Prilagodljivi ekran za vozača veličine 10,2 inča
Inovativne funkcije na prilagodljivom 10,2-inčnom ekranu za vozača pomažu vam u upravljanju vozilom Megane GrandCoupé s lakoćom: GPS navigacija, tehnologije, sistemu pomoći vozaču itd.
Megane GrandCoupe unutrašnjost
Ekskluzivna atmosfera
Megane GrandCoupe je tu da zadovolji vaše potrebe: kožne presvlake, unutrašnji retrovizor bez okvira, hromirani detalji, obloge sa satenskim efektom, brušeni aluminijum itd.
Megane GrandCoupe unutrašnjost
Električna sjedišta
Uživajte u još većoj udobnosti! Masaža, modularan raspored, prilagodljivi raspored i drugo. Jednostavno prilagodite sjedišta svojim potrebama.
Megane GrandCoupe unutrašnjost
Panoramski krovni otvor
Neka bude svjetlo! Birajte između 3 položaja otvaranja da biste na svojim putovanjima uživali u savršenoj količini svjetla.

DA LI STE SPREMNI DA VOZITE MEGANE GRANDCOUPE?