Trafic Putnički

Karakteristike

Karakteristike

Dostupan u dve dužine, L1 i L2, u TRAFIC Putnički može se udobno smestiti do devet osoba (vozačka dozvola za B kategoriju). Na vama je da odaberete konfiguraciju koja vam odgovara: individualno sjedište ili sa dva mjesta na poziciji suvozača, jedan ili dva reda klupa sa tri mjesta pozadi. TRAFIC Putnički prilagođava se svim vašim potrebama, bile one profesionalne ili porodične.

Sigurnost

ESP nove generacije

ESP nove generacije osigurava stabilnost vozila i otkriva nivo opterećenja kako bi pojačao efikasnost ispravljanja smjera vozila. U serijskoj je opremi svih verzija, a obogaćen je sa tri dodatne funkcije potrebne za svakodnevnu upotrebu: Extended Grip poboljšava prijanjanje vozila na podlogama poput pijska, blata ili snijega; Hill Start Assist automatski zadržava kočnicu pritisnutom dve sekunde što je dovoljno vremena da vozač prebaci nogu na papučicu gasa, a Trailor Swing Assist otkriva zanošenje prikolice i ispravlja ga.

Hill Start Assist

Ovaj sistem je dragocena pomoć na velikim uzbrdicama. Hill Start Assist automatski se uključuje kada vozač pokrene vozilo na uzbrdici većoj od 10 %. Vozilo tada ostaje nepomično dve sekunde što je dovoljno vremena da vozač mirno pokrene vozilo.

Regulator-ograničivač brzine

Omogućava odabir stalne brzine (funkcija regulatora) ili postavljanje najveće brzine (funkcija ograničivača). Komanda na upravljaču omogućava podešavanje odabrane brzine.

Senzori / kamera za parkiranje

Za lakše upravljanje prilikom parkiranja, kamera za vožnju unazad, ugrađena u visini stop svjetla, omogućava izvanrednu preglednost čitavog prostora iza vozila. Slika kamere se prikazuje na unutrašnjem retrovizoru ili na ekranu navigacionog uređaja u vjerzijama sa sistemom R-Link. Kamera je direktno povezana sa senzorima za parkiranje.

Pasivna sigurnost

Ojačana šasija, prednji vazdušni jastuci za vozača i suvozača sa sistemom programiranog popuštanja u paru sa sigurnosnim pojasevima sa zatezačem i graničnikom zatezne sile, bočni vazdušni jastuci za zaštitu grudnog koša i vazdušne zavjese (kao opcija). Djeca su sigurna zahvaljujući sistemu za pričvršćivanje dječijeg sjedišta Isofix (bočna sedišta u prvom redu pozadi).

Isključivanje suvozačevog vazdušnog jastuka

Omogućava isključivanje suvozačeva vazdušnog jastuka da bi se na suvozačevo sjedište sasvim sigurno moglo postaviti dječije sjedište.

Prednja sjvetla za maglu

Poboljšavaju vidljivost u slučaju magle ili kiše.

Sistem za nadzor pritiska u gumama i rezervni točak

Upozorava na gubitak vazduha u jednoj ili više guma. U ventilu za naduvavanje svakog točka nalazi se senzor koji tokom vožnje redovno meri vazduh u gumama.

Dvostruki asferičnii spoljni retrovizor

Poboljšava vidljivost za lakšu vožnju (parkiranje…).

Udobnost u vozilu

Udobnost u kabini


Prilagodljivost


Dodatna oprema

Stepenica

Neophodan dodatak opremi za lepši izgleda vozila. Omogućava i da se lakše utovari teret koji se prevozi na krovu.

Školjke retrovizora

Sjajne hromirane školjke ulepšavaju i štite retrovizore.

Tepisi

Tekstilni ili gumeni, osiguravaju potpunu zaštitu poda kabine. Rađeni su po mjeri i posebno osmišljeni upravo za ovaj model. Pričvršćuju se vrlo jednostavno pomoću dve kopče i ne smetaju papučicama. Lako se održavaju. Dostupni su za drugi i treći red sjedišta.

Navlake za sedišta

Udobne i otporne navlake efikasno štite originalne presvlake vozila. Navlake su izrađene od vrlo otporne tkanine. Dostupne za drugi i treći red vozila.

Polica za prtljažnik

Idealna za jednostavan prevoz različitih proizvoda, a pogotovo prljavih predmeta. Efikasno štiti originalni tepih i savršeno se uklapa u oblik prtljažnika.Praktična polica lagano se postavlja i čisti.

Privremena zaštita prtljažnika

Izrađena po meri, omogućava vam da privremeno zaštitite prtljažnik vozila.

Krovni kovčeg na krovnim nosačima

Omogućava vam da povećate prtljažni prostor vozila. Kofer je učvršćen na aluminijumskim krovnim nosačima.

Nosač bicikla na kuki za vuču

Omogućava jednostavan (nije potrebno nikakvo podešavanje) i siguran prevoz svih porodičnih bicikla.

Cijene i specifikacije