Dupla kabina

KABINA

Armaturna ploča savremena dizajna i srijedišnja konzola koja objedinjuje multimedijalni sistem i klima uređaj stavljaju vozača u ugodno i ergonomsko okružje. Vozačev položaj u vožnji je idealan zahvaljujući brojnim mogućnostima nameštanja sjedišta i upravljača. Na kraju, zapremina pretinaca od 90 litara raspoređenih po kabini, među kojima je onaj od 54 l ispod suvozačeve klupe, omogućuju odlaganje svih svakodnevno potrebnih predmeta.
TRAFIC

PONUĐENE VJERZIJE

Dvostruka kabina koja kombinuje prevoz putnika i tereta ponuđena je u vjerzijama L1 i L2, s jednim ili dvojem zastakljenim kliznim vratima, i omogućuje prevoz do šest osoba.

ZADNJA KLUPA

Ugodna i udobna, dvostruka kabina nudi, zavisno od vjerzije, zadnju klupu sa tri jmesta i pretinac ispod sjedišta koji se vadi, ili udobnu klupu s naslonom za leđa koji se može namještati. 
Tu su još i nasloni za laktove, zavese za zaštitu od sunca, svjetlo za čitanje, zvučnici, utičnica od 12 V, osvetljenje stjepenice (zavisno od visine opreme).

TERETNI PROSTOR

Dvostruka kabina ima korisnu zapreminu od 3,2 m3 (4 m3 u verziji L2). Verzijom L1 mogu se prevoziti predmeti dužine do 2 m (2,4 m u verziji L2).
Dostupna je sa zadnjim krilnim ili vratima na podizanje. Uz doplatu je dostupna i drvena obloga poda kao i delimične obloge bočnih stranica.
Otkrijte njegove karakteristike