Renault TRAFIC

Dinamičan i robustan dizajn

Novi Trafic ima dinamičan i robustan stil.

Dizajn spoljašnjosti

TRAFIC

ROBUSNOST

Novi Trafic ima dinamičan i robustan stil.  
TRAFIC

DINAMIČNOST

Profil Novog Trafica dinamičniji je zbog napetih linija i strukturiranih oblika.
TRAFIC

Naglašen stil

Na njegovom upadljivom i odvažnom prednjem dijelu uspravno je postavljen veliki Renaultov znak koji se sada proširio na cijelu paletu lakih teretnih vozila. Svjetla su izdužena i izražajna, prednji branik obavija cijeli prednji kraj i uspešno ga štiti.
TRAFIC

PAKET LOOK ZA ZADNJI DEO VOZILA

Taj se paket sastoji se od bočnih zadnjih stubova svjetala i kvake vrata u boji karoserije.
 

ALUMINIJUMSKE FELNE 17" CYCLADE

Aluminijske felnei od 17 inča dostupne su uz doplatu, za dinamičan i naglašen izgljed.

Dizajn unutrašnjosti

Udobna sjedišta koja obuhvataju putnike

Zahvaljujući gušćoj peni i posebnoj pažnji posvećenoj njenom oblikovanju, sjedišta u Novom Traficu nude odlično bočno pridržavanje. Svako će u njima naći svoj idealni položaj za vožnju i optimalno ih namestiti po visini, uzdužno i u leđnom dijelu, a tu je i upravljač koji se namešta po visini i dubini.

Devedeset litara pretinaca u kabini

Novi Renault Trafic uvek nudi više korisnih rješenja: u 14 dobro osmišljenih i po kabini mudro raspoređenih pretinaca profesionalni korisnici mogu odložiti svakodnevno potrebne predmete. U pretinac velikog obima 54 l ispod suvozačeve klupe od znatiželjnih se pogleda može sakriti različita oprema i alati.

Radio Bluetooth ® s komandama pri upravljaču i ugrađenim ekranom

Omogućuje telefoniranje slobodnih ruku putem Bluetootha®. Na njegovoj se prednjoj ploči nalaze USB i 3,5-mm utičnice dok je druga USB utičnica ugrađena nedaleko od držača za mobilni telefon. 

Na sve se utičnice mogu se spojiti prenosni multimedijalni uređaji s kojih možete slušati omiljenu muziku. Takođe je dostupan digitalni radio (zavisno od zemlje). 

Uređaj je kompatibilan s držačem za mobilni telefon kao i s držačem za tablet-računar (opciono)

Radio CD Bluetooth ® s komandama na upravljaču i ugrađenim ekranom

Ovaj radio s CD čitačem omogućuje telefoniranje slobodnih ruku putem Bluetootha®. Na njegovoj se prednjoj ploči nalaze USB i 3,5-mm utičnice dok je druga USB utičnica ugrađena nedaleko od držača za mobilni. 

Na sve se utičnice mogu spojiti prenosni multimedijalni uređaji s kojih možete slušati omiljenu muziku. Zemaljski digitalni radio takođe je dostupan (zavisno o zemlji). 

Uređaj je kompatibilan s držačem za mobilni kao i s držačem za tablet-računar (u opciji).

MEDIA NAV: Navigacija s ekranom na dodir od 17,8 cm, radio, Bluetooth ®, USB i 3,5-mm utičnice i komande na upravljaču

Sistem MEDIA NAV zadovoljava sve potrebe kad je reč o multimedijalnim sistemima. Osim ekrana osjetljivog na dodir dijagonale 17,8 cm, MEDIA NAV ima radio, Bluetooth® za slušanje muzike s prenosnih uređaja ili telefoniranje slobodnih ruku. U USB i 3,5 mm utičnice na prednjoj ploči mogu se priključiti različiti prenosni uređaji. MEDIA NAV nudi navigaciju NAV & GO s dvodimenzionalnim prikazom i prikazom iz ptičje perspektive. Zahvaljujući USB utičnici i internetskim interfejsom s posebnom stranicom, svaki korisnik može pomoću računara ažurirati kartografiju NAVTEQ.

Prostor za odlaganje prijenosnog računara

U naslonu za leđa središnjeg suvozačevog sedišta postoji pretinac u koji možete staviti prijenosni računar ( veličine do 43,2 cm). Na rasklopivi pisaći sto (mogućnost podešavanja 2 položaja) sa štipaljkom za držanje papira mogu se odložiti dokumenti formata A4.4.

Aplikacija R&GO s uslugom CoPilot ® Premium

Renault R&GO praktična je i pametna aplikacija razvijena za savršenu integraciju vaših mobilnih telefona i tableta u Renaultovo vozilo. Jednostavna je za upotrebu, a preko nje ergonomski i intuitivno možete ući u četiri svijeta - Multimediju, Telefon, Navigaciju i Vozilo. Zahvaljujući njoj možete slušati svoju muziku, upravljati kontaktima, precizno namještati navigaciju ili dobiti podatke o potrošnji goriva te se koristiti funkcijama Driving eco2. Dostupna je na App Store (iOS) i Google Play (Android).

Držač tableta

Držač tableta nalazi se iznad radija, a u njega stanu tableti veličine od 12,2 do 26,9 cm. Vaš multimedijalni tablet biće sigurno smešten i uvjek nadohvat ruke.

Držač mobilnog telefona

Idealno postavljen na armaturnoj ploči na dohvat ruke vozaču, držač odgovara širokoj paleti mobilnih telefona različitih veličina (do 11,9 cm). Možete ga okrenuti uspravno ili vodoravno, a preko USB utičnice preko njega možete napuniti mobilni telefon.

Klima uređaj

Ručni ili automatski klima uređaj za optimalnu udobnost u kabini (serijski ili uz doplatu, zavisno od verzije)

Da li želite da proširite svoj posao sa TRAFIC vozilom?

Otkrijte njegove performanse