Renault TALISMAN

Karakteristike

Multi-Sense: osjetite put

Personalizujte svoje iskustvo u vožnji sa Multi-Sense®

Izaberite između pet režima vožnje koje nudi ekskluzivni sistem Multi-Sense®: Komfor, Sport, Eko, Neutral i Personalizovani.

U Komfort režimu, regulacija amortizera vam pruža veću fleksibilnost, sjedišta sa masažom se u potpunosti aktiviraju i time upravljanje vozilom postaje znatno lakše.
U Sport režimu, odziv na gas se povećava. Zajedno sa 4CONTROL, ovaj režim vam pomaže po pitanju boljeg držanja i manevrisanja na putu. Upravljanje i amortizacija se pojačavaju zarad precizne i direktne kontrole vaše putanje. Menjač brže prebacuje tako da se povećavanje brzine odvija brzo i glatko.

U Eko režimu se podešava odziv motora, funkcije mjenjača su blaže pa je i ubrzanje neprimetnije. Vaša potrošnja je znatno smanjena.
U Neutralnom režimu, automobil vam nudi podešavanja u skladu sa prirodnim okruženjem.
U Personalizovanom režimu, možete izabrati i sačuvati vaša lična Multi- Sense® podešavanja.

Prebacite kontrolu na 4 točka sa 4CONTROL

Raspolažite sa izuzetnim radijusom okretanja ! Sa šasijom 4CONTROL i povećanim efektom volana, zadnji točkovi Renault TALISMAN-a imaju ugao upravljanja do 3,5 °.Rukovanje volanom će vam biti znatno lakše. Kao rezultat svega toga, vaša elegantna limuzina će u urbanoj srijedini biti jednako agilna kao mali gradski auto. Uživajte u izuzetnom držanju na putu. Šasija 4CONTROL proračunava i prilagođava 100 puta u sjekundi ugao upravljanja točkovima i time garantuje apsolutni odziv i stabilnost. Imaćete isti osjećaj sa manevrisanjem kao kod skraćenog međuosovinskog rastojanja. Renault TALISMAN ostaje zaljepljen za put radi vašeg desetostruko izraženijeg osjećaja tokom vožnje.

Uživajte optimalnoj udobnosti vožnje zahvaljujući regulaciji amortizera

Zajedno sa 4CONTROL, regulisana amortizacija podešava ponašanje vešanja u izabranom režimu Multi-Sense® vožnje. Zahvaljujući nizu senzora, sistem neprekidno analizira stanje puta, vašu brzinu, ugao upravljača i vašeg pritiska na papučicu kočnice. On odmah reaguje i dostavlja očekivani efekat u zavisnosti od režima koji ste izabrali.

Iz jedne krajnosti u drugu, osjećaj se u potpunosti mijenja. U Sport režimu, vješanje se pojačava za poboljšano ležanje na putu. U Komfor režimu, ono se smanjuje, tj., omekšava i pruža optimalni komfor.

Vozite uz Multi-Sense® sa lakoćom

Smještena nadohvat ruke na centralnoj konzoli, spjecifična komanda Multi-Sense® vam omogućava pristup jednim klikom na namenski meni na ekranu vašeg multimedijalnog sistema R-link 2.
Jednostavno pokrenite okretni točkić za odabir režima vožnje i kliknite da biste potvrdili vaš izbor.

Pod rotirajućom kontrolom, taster prečica vam omogućava da odmah prebacite na jedan od vaša 2 omiljena režima, i time odmah personalizujete unutrašnjost vašeg Renault TALISMAN-a sa vašim željama.

Izaberite boju ambijenta unutar vašeg vozila

Prilagodite unutrašnjost vašeg Renault TALISMAN-a i uronite u jedan od 5 svjetlosnih ambijenata koji su vam na raspolaganju. Izaberite plavu, crvenu, zelenu, Sepia (crvenkasto-braonkasta boja) ili ljubičastu u zavisnosti od vaših sklonosti.
Možete da dodelite boju svakom od režima Multi-Sense® ili da onemogućite ovu funkciju.

Video sadržaj

Video galerija


Savršen iz svih uglova

Pogledajte video

Moderan u svakom pogledu

Pogledajte video

Samouvjeren i energičan dizajn

Pogledajte video

Spremite se na divna iskustva uz TALISMAN


Cijene i specifikacije