Renault TALISMAN

Elegantan dizajn

Igrajte na kartu zavođenja

Dizajn spoljašnjosti

Uživajte u izbalansiranim proporcijama
TALISMAN - Dizajn: igrajte na kartu zavođenja

Uživajte u izbalansiranim proporcijama

Elegantan i prostran, Renault TALISMAN se čini kao sastavni deo puta, stapa se sa njim. Fluidne linije njegovog prednjeg djiela naglašene su standardnim dvobojnim naplatcima, dostupnim u veličinama od 18 " ili 19".
Njegova površina je glatka poput stakla i istaknuta preciznim i zaoštrenim linijama, koje od haube do gepeka potvrđuju njegovu dinamičnost i savremenost .

Njegova široka ramena koja počivaju na njegovim savršeno izvajanim točkovima izražavaju i odišu snagom i moći. Njegova vitka figura istaknuta hromiranim lajsnama privlači poglede. Površina njegovog zadnjeg stakla vas poziva i mami da uđete u njegovu unutrašnjost, široku i velikodušnu.

Dozvolite da vas zavede njegov odlučan prednji deo

Pripremite se na to da ćete privlačiti pažnju. Prednji deo Renault TALISMAN-a odražava njegov jak karakter i temperament moćne limuzine. Rafinirane hromirane linije i široka maska pojačavaju njegov robustni stil .

Prepoznatljiv zahvaljujući high-tech svetlosnom potpisu, Renault TALISMAN ima karakteristična LED svijetla u obliku slova C*.
* LED svijetla su dostupna kao opciona ili serijska u zavisnosti od nivoa opreme.

Oduševiće vas svjetlosni potpis njegovog zadnjeg dijela

Pronađite ravnotežu i razliku u zadnjem dijelu Renault TALISMAN-a. Jak i upadljiv, njegov svjetlosni potpis je odmah prepoznatljiv.

Opredijelite se za različitost izborom aluminijumskih naplataka

Izaberite nešto posjebno i različito. 16", 17", 18" ili 19" u zavisnosti od cilja, aluminijumski naplatci dopunjuju estetski izgled vašeg Renault TALISMAN-a.

Prepustite se toploj dobrodošlici

Zahvaljujući svojoj hands-free kartici, Renault TALISMAN vas prepoznaje čim se približite i pozdravlja vas. Pale se dnevna svjetla, svjetlo unutar vozila, retrovizori se otvaraju i osvetljavaju teren i na kraju se aktivira kompletno osvjetljenje. Bočni pokazivači smijera emituju svjetlosni signal kada otvarate vrata. Sjedišta zauzimaju pozicije u kojima su bila posljednji put, a TouchScreen vas pozdravlja i želi vam dobrodošlicu.

Kad stignete na odredište, sjedište se povlači unazad 50 milimetara da bi vam olakšalo izlazak iz automobila. Čim se udaljite, Renault TALISMAN se automatski zaključava. Projektuje svoj svjetlosni potpis koji se postjepeno gasi.

Komfor: uživajte u njegovom udobnom enterijeru

Dizajn unutrašnjosti

Uživajte u slobodi kretanja

Uživajte u slobodi kretanja

Uživajte u prostoru unutar vozila. Visoki plafoni, široka centralna konzola, prednja sjedišta kao u "Biznis klasi" ... dobijate izuzetnu slobodu kretanja.
Podijelite taj osjećaj prostora sa vašim putnicima na zadnjim sjedištima koji imaju dovoljno prostora za noge i širok prostor da se udobno smjeste.

Relaksirajte se

Iskoristite svakodnevne, dobro poznate trase kako biste se opustili. Sjedište vozača može krenuti sa masažom leđa čim u njega sjednete zahvaljujući 4 motora koji su programirani da vas opuste tako što će vam masirati lumbalni deo leđa. Sjedište ima električno podešavanje i može da memoriše do 6 prilagođenih pozicija.

Sjedište vozača vam uvek nudi idealan toplotni doživljaj bez obzira na spoljašnje temperature budući da poseduje i ventilaciju i grijanje. U ekstremnim zimskim temperaturama, omogućite funkciju zagrijevanja upravljača kako bi se zagrijao sa -10 ° C na 35 ° C u vrjemenskom intervalu od 10 minuta .

Iskoristite i uživajte u velikom prostoru za odlaganje i izdašnom komforu

Za duža putovanja, Renault TALISMAN ima vjeliku modularnost i brojne praktične pretince za odlaganje. Neka vaša pića ostanu hladna u vašem pametnom frižideru u odeljku ispod naslona za ruke *, iskoristite držač za čaše na centralnoj konzoli, držite neophodne stvri nadohvat ruke u prostranim pretincima za odlaganje na vratima ... Sve u svemu, raspolažete kapacitetom za skladištenje do 25L unutar vozila.
U prtljažniku, možete da iskoristite prostor za odlaganje od 608L. Kako se on otvara? Samo treba da prođete stopalom ispod zadnjeg branika. Prtljažnik će se automatski otvoriti. Lako!

* Dostupno samo sa automatskim menjačem EDC .

Opustite se, inteligentni klima uređaj brine o vama

Nema više magle ! Zahvaljujući svojoj hidrometričnoj sondi, sistem za klimatizaciju Renault TALISMAN-a može mjeriti nivo vlažnosti u zatvorenom prostoru.
On automatski radi na spriječavanju zamagljenja prozora i vetrobrana.

Slobodno dišite, senzor za toksičnost vas štiti od zagađenja

Sa ekrana vašeg multimedijalnog sistema R-link 2, aktivirajte ventilacioni sistem, tj., sistem za provetravanje i podjesite ventilaciju po svom ukusu. Kombinovani filter blokira mikročestice takve kao što su prašina ili polen i spriječava prodor mirisa izduvnih gasova u unutrašnjost vozila. Kada detektuje zagađenje u tunelu ili iz vozila koje se nalazi iza vas, ventilacioni sistem se automatski prebacuje na zatvoreno polje kako bi zaštitio putnike vašeg Renault TALISMAN-a.

Uživajte u urednoj unutrašnjosti

Uživajte u pažnji koju vam nudi završna obrada u unutrašnjosti Renault TALISMAN-a. Njegova unutrašnjost dizajnirana oko visoke centralne konzole, izražava se kroz plementitost izabranih materijala. Dizajnirate vašu instrument tablu kako želite, moguće su mnoge konfiguracije. Sa taktilnim i ergonomskim tabletom povezanim na R-Link 2 osetljivim na dodir, doživite intuitivno multimedijalno iskustvo na vjelikom ekranu.

Originalni centralni ekran od 8.7 inča ( ili 22 cm ), omogućava vam da intuitivno komunicirate sa vašim Renault TALISMAN-om.
HUD (Head Up Display) displej pojednostavljuje vašu vožnju. Bićete informisani o svjemu bez da sklanjate pogled sa puta. Izaberite sa ekrana režim vožnje Multi-Sense® i osvetljenje koje vam odgovara.

Spremite se na divna iskustva uz TALISMAN

Otkrijte njegove performanse