Renault SCENIC

Karakteristike

Putujte bezbrižno

Renault SCENIC

Naglo aktivno kočenje sa otkrivanjem pešaka u neposrednoj blizini

Ne plašite se suočavanja sa gradom i njegovim brojnim preprekama. Isključivo u Renault SCENIC-u, naglo aktivno kočenje otkriva prisustvo pješaka u neposrednoj blizini. Takođe bez delovanja sa vaše strane, može samostalno da prikoči u slučaju neposredne opasnosti od sudara.
Renault SCENIC

Asistencija pri održavanju pravca na putu i upozoravanje pri detekciji zamora

Monoton put? Opada vam pažnja? Van urbanih područja, u slučaju da skrenete iz vaše trake, a da pritom niste naznačili vašu namijeru, Renault SCENIC će vas upozoriti. Ukoliko ne reagujete, on će samostalno vratiti vozilo u traku koja je predviđena za njegovo kretanje.

Zahvaljujući njegovom sistemu za analizu putanje, Renault SCENIC će detektovati bilo kakvu anomaliju povezanu sa zamorom i upozoriće vas na adekvatan način.

Putujte tehnološki

Doživite inovacije

Renault SCENIC

Tehnologija MULTI-SENSE

Vaše raspoloženje može da se promijeni, to isto važi i za Renault SCENIC! Zahvaljujući tehnologiji MULTI-SENSE, možete da birate između 5 načina vožnje ("Confort", "Neutral", "Sport", "Perso", "Eco"). Doživite novo iskustvo vožnje na svakom putovanju.
Renault SCENIC

Head Up ekran u boji

Ne skrećite pogled s puta. Zahvaljujući Head Up ekranu u boji, imate sve važne informacije u vidnom polju (brzina, GPS navigacija i pomoći tokom vožnji). Jedinstvena u segmentu, ova oprema optimizuje vašu udobnost i sigurnost.
Renault SCENIC

Pack Easy Park Assist

Parkiranje nikad nije bilo lakše! Sa kamerom za vožnju unazad i 12 senzora sposobnih da procjene rastojanje, Renault SCENIC pretvara vaše manevre za uspešno parkiranje u običnu dečju igru. I to nije sve: on može da preuzme i komande!

Smestite se u kabinu

Uživajte u velikoj prilagodljivosti

Renault SCENIC

Uživajte u njegovoj prostranoj unutrašnjosti

Upečatljiv monovolumen, Renault SCENIC je osmišljen da pojednostavi sva vaša putovanja. Uživajte u njegovom prostranoj unutrašnjosti i inovativnoj Easy Life opremi.
Renault SCENIC

One-Touch instant prilagodljivost

Transformišite Renault SCENIC za tren oka. Zahvaljujući njegovoj One-Touch instant prilagodljivosti, dovoljno vam je da samo jednim pritiskom oborite zadnja sedišta. Na taj način ćete raspolagati impresivnom zapreminom prtljažnika.

Klizna središnja konzola i fioka Easy Life

Kultna oprema Renault SCENIC-a, njegova klizna središnja konzola revidirana tako da možete da prilagodite raspored unutrašnjosti vašim potrebama tokom vožnje. Usmerena ka vozaču, stvara ambijent "kokpita" i omogućava odlaganje svih vaših sitnica. Na suvozačevoj strani, fioka Easy Life nudi 13L dodatnog prostora za odlaganje.

Tablet Easy Life

Vaši putnici na zadnjim sjedištima će biti oduševljeni! Tablet Easy Life omogućava jednostavno i komforno korišćenje pametnih telefona i multimedijalnih tableta. Treba vam više baterije? Ne paničite, USB konektori sa funkcijom punjenja su smješten na zadnjem dijelu klizne konzole Easy Life.

Pogledajte video

Dodatna oprema


Odlučite se za najbolje od multimedija

Putujte u verziji 2.0

Renault SCENIC

Tablet na dodir R-link 2

Intuitivan i povjezan, ugrađeni multimedijalni sistem R-link 2 omogućava da kontrolišete sve tehnologije Renault SCENIC-a. Pristupite MULTI-SENSE podešavanjima kao i vašim aplikacijama, Bluetooth telefoniji i TomTom navigaciji. Dostupan u vertikalnom formatu veličine od 8,7 inča, R-link 2 ekran osjetljiv na dodir vam nudi jednostavnost upotrebe bez premca. Preostaje vam samo da kreirate svoj profil kako biste pronašli vaše sadržaje samo jednim klikom.

* Internet veza trenutno nije dostupna u Crnoj Gori
Renault SCENIC

Audio sistem Bose Surround©

Napravljen po meri za Renault SCENIC, audio sistem Bose Surround© vam nudi kvalitet zvuka koji oduzima dah. Sa 11 visokokvalitetnih zvučnika i dubokotonskim zvučnikom pruža jasnoću, dubinu i preciznost vaše muzike.

Divite mu se

Video galerija

Oslobodite svoju kreativnost

Doživite jedinstvene trenutke

Pustite da vas vozi

Renault SCENIC

Odlučite se za uživanje

Pustite da vas vozi. Naši stručnjaci su unijeli svo svoje znanje kako bi od Renault SCENIC-a napravili pravi prostor za pravo uživanje.
Renault SCENIC

Sjedišta velike udobnosti

Putujte dobro se smjestivši. Renault SCENIC nudi ista sjedišta kao i njegov prethodnik Renault ESPACE: pena duple gustine koja vam pruža izuzetnu podršku, elektronsko podešavanje u 8 režima i funkcija za masažu i grijejanje u prednjem dijelu. Sve to vam omogućava optimalnu udobnost.
Renault SCENIC

Prostrana unutrašnjost

Osećaj volumena, klizna zadnja sjedišta, klizna konzola Easy Life ... Imate svoju ličnu definiciju uživanja, a Renault SCENIC vam omogućava izbor da ga protumačite na svoj način.
Renault SCENIC

Vetrobran visoke vidljivosti

Pošto vaš komfor zavisi i od vaše percepcije puta, opremili smo Renault SCENIC velikim vetrobranom. On vam nudi panoramski pogled i poboljšava bočnu vidljivost .

Cijene i specifikacije