Novi TWINGO

Agilni gradski automobil sofisticiranog dizajna

Renault Twingo

Paleta vozila

Novi TWINGO je dostupan u tri verzije

Odaberite verziju koja vam odgovara

Dizajn

Profinjena elegancija...

Neka vas osvoji njegova elegancija
S novim LED svjetlosnim potpisom i novim 16" inčnim Monega naplatcima, novi TWINGO se predstavlja u šik modernom svjetlu. Još više profinjenosti donose nove boje i ukrasi, ultimativni šik!

Unutrašnjost je vaša. Prostor, svjetlo, svijetle boje... Paketima za prilagođavanje uredite unutrašnjost po svom ukusu. Ima mnogo originalnih ideja!

MULTIMEDIJA

... i umreženi gradski automobil...

Ostanite umreženi
S ugrađenim tabletom EASY LINK osjetljivim na dodir, vaš novi TWINGO postaje vaš suvozač.

Umrežite svoj Apple™ ili Android™ i pristupite omiljenim aplikacijama sa ekrana od 7’’ inča. Uživajte u potpunom Renault EASY CONNECT doživljaju s aplikacijom MY Renault*.
Nadgledajte putovanje, provjerite kako vozite, sigurno upravljajte radiom i telefonom... S aplikacijom R&Go, ništa nije lakše nego povijezati svoj pametni telefon i Android Auto radio.

*Umrežene usluge i navigacija su dostupne na drugim mjestima. Apple CarPlay™ je robna marka kompanije Apple In.  Android Auto™je robna marka kompanije Google Inc.

ZA UPRAVLJAČEM

... koji će vas oduševiti agilnošću...

Zabavite se u gradu
Zahvaljujući servo upravljaču i radijusu zakretanja točkova može se parkirati i na najuža parkirna mjesta. Prava je zvijezda u tri zaokreta... a time ste i vi!

Efikasni motori omogućuju vam da jednako uživate krstareći gradom ili otvorenim putem. Automatski mjenjač s dvostrukim kvačilom (EDC) je  savršen saputnik u gradu.

ISKUSTVO U VOZILU

... čini svakodnevni život lakšim...

Kompaktan, a prostran!
U putničkoj kabini je najvažnija prostranost!. Zato su tu vrata, zadnja klupa koja se preklapa po sredini, ravan pod, utovarna dužina od 2,31 m, tako da je sve moguće.

Novi pametni pretinci za odlaganje* uvijek daju najbolja rješenja. Sve ima svoje mjesto, od boce za vodu do prijenosnog računara... A prtljažnik je neizmjerno praktičan. Njegov ravni pod je idealne visine,
                                                                                                                                       *52 L pretinaca za odlaganje

SIGURNOST I POUZDANOST

... stalno pazeći na vašu sigurnost.

Vozite bezbrižno
Novi TWINGO vrlo je praktičan u svakodnevnoj vožnji, a da pri tom nije zanemarena sigurnost.

Upozorenje na izlazak iz vozne trake, tempomat - ograničivač brzine, elektronski sistem stabilnosti vozila (ESC), kao i prednji i bočni vazdušni jastuci... Vozite se u novom Twingu potpuno sigurni.

Jeste li spremni da provozate novi Renault TWINGO ?