Potpuno novi Renault CLIO

Oprema

UDOBNOST I ISKUSTVO U UNUTRAŠNJOSTI

Ponovo otkrijte luksuz…

Redizajniran do najsitnijih detalja putnički prostor potpuno novog vozila CLIO donosi maksimalnu udobnost za putnike i više raspoloživog prostora. Njegova pametna kabina raspolaže najinovativnijim dostupnim tehnologijama da obezbijedi stimulativno putovanje.
Renault CLIO

Prilagodljivi 7" ekran za vozača

Potpuno novi CLIO ima novi 7” ekran za vozača. Potpuno je prilagodljiv tako da može prikazati sve najvažnije informacije o vožnji.  
Renault CLIO

Audio sistem BOSE®

Audio sistem BOSE® Renault i BOSE su osmislili inovativni audio sistem za potpuno novi CLIO. Uživaćete u besprijekornom muzičkom doživljaju koji vam donosi audio sistem BOSE® sa 8 zvučnika i savršeno integrisanim Fresh Air subwooferom.   
Renault CLIO

MULTI-SENSE

Prilagodite svoj potpuno novi CLIO da odgovara vašem raspoloženju sa MULTI-SENSE. Na raspolaganju su vam tri načina vožnje i osam boja ambijentalnog osvijetljenja.
Renault CLIO

Renault CLIO – kartica „slobodne ruke“

Otvorite, pokrenite i zaključajte vaš potpuno novi CLIO sa najvećom lakoćom. Kada se približite vašem malom automobilu, on će vas dočekati uključivanjem svijetala i automatskim rasklapanjem retrovizora.
Renault CLIO

Automatska parkirna kočnica

Automatska parkirna kočnica olakšava vam život. Aktivira se automatski kada zaustavite motor i otpušta se kada ga pokrenete.
Renault CLIO

Prostrani prtljažnik

Potpuno novi Renault CLIO ima najveći prtljažni prostor u svojoj klasi zapremine od 391L. Zahvaljujući mobilnom podu, možete da izaberete konfiguraciju prtljažnika koja najviše odgovara vašim potrebama, a kada se zadnja sjedišta preklope dobijate ravan pod.

Renault EASY CONNECT

… iskoristite sve mogućnosti povijezivanja…

Sa najvećim ekranom u svojoj klasi, vaš potpuno novi CLIO povjezuje se bez napora za potpunu bezbrižnost i još više uživanja tokom putovanja.
Renault CLIO

Novi sistem EASY LINK

Novi ugrađeni sistem EASY LINK je prilagodljiv, jednostavan za upotrebu i intuitivan multimedijalni sistem sa 9.3" ekranom visoke rezolucije osjetljivim na dodir.
Renault CLIO

Vaš pametni telefon u središtu potpuno novog vozila CLIO

Aplikacije pametnog telefona možete prikazati na ekranu EASY LINK vašeg potpuno novog vozila CLIO što uključuje i aplikacije Android Auto™ i Apple Carplay™. Koristite glasovno upravljanje pametnog telefona ili veliki ekran sistema EASY LINK.
Renault CLIO

Google pretraživanje adresa

Želite da isplanirate putovanje u Berlin ili izaberete italijanski restoran u Parizu? Pronađite pravu destinaciju koristeći detaljne Google informacije o preko 100 miliona interesnih tačaka.
Renault CLIO

Auto ažuriranje – iskoristite automatsko ažuriranje

Zahvaljujući usluzi Auto-Update, EASY LINK sistem vašeg potpuno novog vozila CLIO ažurira se automatski za period od 3 godine. Budući da se 15% puteva mijenja svake godine, iskoristite prednosti najnovijih dostupnih mapa tako da možete putovati bezbrižnije u svom potpuno novom vozilu CLIO.

Renault EASY DRIVE

… učinite vožnju jednostavnijom…

Inovativne ugrađene tehnologije potpuno novog vozila CLIO su uz vas svake sekunde, za bezbrižno iskustvo vožnje!
Renault CLIO

Asistent na putu ili u saobraćajnoj gužvi

Jedinstvena inovacija u svojoj klasi, potpuno novom vozilu CLIO omogućava da ostane u sredini svoje trake i kontroliše brzinu do potpunog zaustavljanja vozila u skladu sa uslovima u saobraćaju. Ovaj asistent obezbijeđuje bezbrižnost tokom vožnje autoputem ili u saobraćajnim gužvama.
Renault CLIO

360° kamera

Potpuno novi CLIO ima četiri kamere koje vam omogućavaju da vidite svih 360° oko vozila. Manevrišite bez napora i zaštitite neodoljivi izgled vašeg potpuno novog CLIO vozila!
Renault CLIO

Parkiranje slobodnih ruku

Savršeno se paralelno parkirajte za tren zahvaljujući funkciji Easy Park Assist. Paralelno, parkiranje unazad i pod uglom… Potpuno novi CLIO osvaja bilo koje parking mjesto!
Renault CLIO

Renault LED Pure Vision

Potpuno novi CLIO je oprijemljen snažnim Full LED Pure Vision prednjim svjetlima koja automatski prebacuju između dugih i kratkih svjetala da bi se postigla bolja vidljivost.
Renault CLIO

Tempomat sa ograničavačem brzine

Odredite brzinu vožnje ili maksimalnu brzinu. Kontrole na upravljaču omogućavaju podešavanje brzine za tren.

SIGURNOST

… i vozite u potpunoj sigurnosti.

Potpuno novi CLIO ima najnovije tehnologije koje obezbijeđuju maksimalnu sigurnost.
Renault CLIO

Aktivno naglo kočenje

Potpuno novi CLIO je vaš anđeo čuvar, pazeći na saobraćaj i iznenadne situacije. Naglo kočenje, istrčavanje pešaka na put... Mali automobil na to će vas upozoriti i automatski zakočiti u slučaju potrebe.
Renault CLIO

Pomoć za zadržavanje u saobraćajnoj traci

Prevencija je najbolji oblik sigurnosti. To je razlog zašto – počevši od Life verzije – potpuno novi CLIO posjeduje sisteme koji vas upozoravaju kada napustite svoju voznu traku i pruža aktivnu pomoć za zadržavanje u traci. Na ovaj način, mali automobil vas štiti ukoliko vaša pažnja na trenutak popusti tokom dugih vožnji.
Renault CLIO

Maksimalna sigurnost u putničkom prostoru

Da bi obezbijedili sigurnost putnika u slučaju nesreće, naši stručnjaci su mislili na sve: ojačana struktura, šest vazdušnih jastuka, naslon za glavu sa zaštitom od trzajnih povreda, pojasevi sa zatezačima i limiterom zatezne sile.
Renault CLIO

Prepoznavanje saobraćajnih znakova

Kamera prepoznaje saobraćajne znakove tokom čitavog putovanja. Na taj način potpuno novi CLIO vas na instrument tabli upozorava na ograničenje brzine.
Renault CLIO

Upozorenje na vozila u mrtvom uglu

Potpuno novi CLIO otkriva prisustvo vozila koja su ušla ili su u blizini mrtvog ugla i na to vas upozorava svjetlom upozorenja na retrovizorima.
Novi Renault CLIO

Dodatna oprema

DIZAJN

.

Pretvorite vaš potpuno novi CLIO u automobil koji odgovara vašem ukusu…

Prilagodite izgled vašeg malog automobila da vam najbolje odgovara i dodajte mu još više elegancije i originalnosti.
Renault CLIO

Ambijentalno osvijetljenje ispod karoserije

Više se nećete suočavati sa slabo osvijetljenim parkiralištem! Kada se približite vašem malom automobilu jednostavno pritisnite kontrolu, potpuno novi CLIO će zasvijetleti.
Renault CLIO

Shark antena

Dodajte sportsku notu ovom antenom koja je besprijekorno integrisana u linije vašeg potpuno novog vozila CLIO.
Renault CLIO

Asortiman pragova vrata

Zaštitite dno vrata vašeg malog automobila sa stilom. Kod verzija sa pozadinskim osvijetljenjem rasvjeta se uključuje otvaranjem vrata.

PRIJEVOZ

… ili prevozite sa još većom lakoćom…

Sa potpuno novim vozilom CLIO možete poneti sve što želite, gde god želite, i putovati u potpunoj slobodi.
Renault CLIO

Paket kuka za vuču bez alata

Uživajte u sistemu za vuču bez alata koji je dostupan za upotrebu za samo nekoliko sekundi, za vuču i transport vaše opreme.
Renault CLIO

Aluminijumski krovni nosači

Idealni za nosače za bicikle, nosače za skije ili krovne kofere, a istovremeno povjećavaju utovarni kapacitet potpuno novog vozila CLIO.
Renault CLIO

Krovni kofer

Praktičan, estetski i čvrst, povjećava utovarni kapacitet vašeg malog automobila. Neizostavan za putovanja bez kompromisa!

ZAŠTITA

.

... i ostanite zaštićeni...

Priuštite sebi prilagođenu zaštitu besprijekornog kvaliteta.
Renault CLIO

Paket za zaštitu karoserije

Efikasno zaštitite boju vašeg potpuno novog vozila CLIO od malih udaraca ili ogrebotina.
Renault CLIO

Premium patosnice

Napravljene po mjeri i lake za održavanje, jednostavno se pričvršćuju dvijema sigurnosnim kopčama i ne ometaju pedale za potpunu zaštitu poda.
Renault CLIO

Presvlake za sjedišta

Lako se postavljaju i čiste, savršeno štite originalne presvlake vašeg potpuno novog vozila CLIO i daju mu dodatnu notu osobenosti.

UDOBNOST U VOZILU

... ne zaboravljajući na udobnost.

Njegove funkcionalne karakteristike savršeno odgovaraju potpuno novom vozilu CLIO.
Renault CLIO

Bežični punjač za pametne telefone

Jednostavno napunite vaš pametni telefon tako što ćete ga postaviti na punjač smješten na centralnoj konzoli.
Renault CLIO

Prednji naslon za ruku

Uživajte u poboljšanoj udobnosti vožnje i dodatnom prostoru za skladištenje.
Renault CLIO

Paket Focal

Što se tiče zvuka, kompletan asortiman Focal zvučnika će zadovoljiti potrebe ljubitelja muzike koji žele da uživaju u neuporedivom kvalitetu zvuka.

Da li ste spremni da vozite potpuno novi Renault CLIO?