MEGANE Grandtour

Dinamičan i elegantan dizajn

Izdvojite se

Dizajn spoljašnjosti

Renault MEGANE Grandtour ima stila!
MEGANE Grandtour

Dinamičan i elegantan dizajn

Uravnotežene proporcije, ojačan pod, senzualne obline, precizne linije, svjetlosni potpis s 3D efektom naprijed i pozadi, integrisani krovni nosači od eloksiranog aluminijuma… Renault MEGANE Grandtour ima stila!
MEGANE Grandtour

Ojačan pod

Limuzina koja potiskuje u drugi plan sve ostale limuzine iz svoje kategorije, Renault MEGANE Grandtour to postiže svojim snažnim i dinamičnim izgledom.
MEGANE Grandtour

Karakterističan svjetlosni potpis

Renault MEGANE Grandtour je prepoznatljiv izdaleka ... baš izdaleka. Njegovi farovi sa 3D efektom i njihovom tehnologijom LED Pure Vision u prednjem i Edge Light u zadnjem dijelu, osvjetljavaju put kako danju tako i noću.
MEGANE Grandtour

Elegancija u svakom detalju

Da bi usavršila njegovu figuru, hromirana lajsna niježno naglašava prelaz od bočnih stakala ka karoseriji. A da bi se sjediniIi stil i praktičnost, možete ga odjenuti u integrisane krovne šine od eloksiranog aluminijuma.

Dozvolite da vas zavede

Dizajn unutrašnjosti

Smjestite se udobno i uživajte. 
MEGANE Grandtour

Smjestite se u kabinu

Smjestite se udobno i uživajte. Naši dizajneri i stručnjaci iz ergonomije su udružili svoje vještine da bi vam obijezbedili udobnost i uživanje bez premca u kabini Renault MEGANE Grandtour-a.
MEGANE Grandtour

Pravi kokpit

U udobnom vozačevom sjedištu, vi ste gospodar u kabini. Sve tehnološke prednosti Renault MEGANE Grandtour-a su vam pri ruci.
MEGANE Grandtour

Kvalitetna završna obrada

Finese u obradi hromiranih detalja i korišćeni kvalitetni materijali u unutrašnjosti Renault MEGANE Grandtour-a doprinjeće vašem uživanju u kabini.

Privucite pažnju uz MEGANE Grandtour

Otkrijte njegove performanse