MEGANE GrandCoupé

Karakteristike

Doživite stil bez kompromisa za vaš dobar osjećaj

MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa za vaš dobar osjećaj

Sjedišta visokog komfora


Plod istinske umjetničke rukotvorine, sjedišta Renault MEGANE GrandCoupé-a su osmišljena i napravljena sa najvećom mogućom pažnjom. Sa funkcijom masaže na sjedištu vozača i funkcijom grejanja* na prednjim sjedištima, ona su prosto izvajana da bi obezbijedila optimalnu podršku.

* U zavisnosti od verzije
MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa za vaš dobar osjećaj

Prostrana unutrašnjost

Zahvaljujući svom prostoru u kabini, Renault MEGANE GrandCoupé će svako vaše putovanje učiniti jedinstvenim. Iskoristite njegov velikodušan volumen. Smjestite se udobno i uživajte u njegovoj prostranoj kabini.
MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa za vaš dobar osjećaj

Prtljažnik XXL

Sa zapreminom prtljažnika od 550 dm3 prema normi VDA, Renault MEGANE GrandCoupé vam pruža predivan prtljažni prostor. Njegov široki otvor od 1,11 m omogućava vam da lako smjestite glomazne predmete.

Vozite bezbrižno

Vozite bezbijedno

MEGANE GrandCoupé - Vozite bezbijedno

Visio System

Pravi kopilot, uređaj Visio System vam omogućava da bezbrižno uživate u vašim putovanjima. Prepoznavanje saobraćajnih znakova, upozorenje na nenamerni izlazak iz vozne trake i automatsko uključivanje dugih i kratkih svjetala, njegove tri pomoći u vožnji analiziraju vašu rutu da pojednostave vašu vožnju.
MEGANE GrandCoupé - Vozite bezbijedno

Aktivno naglo kočenje

Sa sistemom koji je sposoban da analizira udaljenost vozila ispred vas, Renault MEGANE GrandCoupé vas upozorava na opasnost od sudara. Ako ne reagujete aktivira vizuelne i zvučne indikatore, aktivira i naglo kočenje da biste izbjegli ili ograničili štetu.
MEGANE GrandCoupé - Vozite bezbijedno

Sistem za detekciju mrtvog ugla

Nema više straha od iznenađenja tokom preticanja. Renault MEGANE GrandCoupé vas trenutno obavještava o prisustvu vozila u vašem mrtvom uglu. Svjetlosni signal se pojavljuje u spoljnom retrovizoru na strani koja je povijezana sa opasnošću.

Ostanite povijezani

MEGANE GrandCoupé - Ostanite povijezani

Tablet na dodir R-LINK 2

Integrisan u instrument tabli Renault MEGANE GrandCoupé-a, tablet na dodir R-LINK 2 vam omogućava da personalizujete vaše postavke prema sopstvenim željama. Displej, klima, položaj vašeg sjedišta, pristup radiju, navigaciji ili vašim aplikacijama... Njegov jednostavan i fluidan interfejs vam omogućava da kreirate do 6 korisničkih profila.
MEGANE GrandCoupé - Ostanite povijezani

TFT digitalni mjerač

Otarasite se mjerača u analognoj tehnologiji! Renault MEGANE GrandCoupé opremljen je digitalnom instrument tablom sa LCD TFT ekranom od 7 inča. Sve relevantne informacije koje se tiču vožnje su sada tu, uključujući MULTI-SENSE režim koji ste izabrali. Prilagodljiv i usklađen sa vašim željama, može podržati više stilova.
MEGANE GrandCoupé - Ostanite povijezani

Smartphone projekcija

Od 2017. uživaćete u novim funkcionalnostima Apple CarPlay ili Android Auto aplikacijama dostupnim na tabletu na dodir R-LINK 2 vašeg Renault MEGANE GrandCoupé-a. Pomoću ove aplikacije povježite R-link 2 tablet u vozilu i vaš telefon.

Doživite inovacije

MEGANE GrandCoupé - Doživite inovacije

MULTI-SENSE

Sjedinite se sa Renault MEGANE GrandCoupé-om! Sa MULTI-SENSE, podesite stil vožnje vašem raspoloženju. Jednostavno izaberite jedan od 5 načina vožnje za optimalan komfor ili senzacionalnu dinamiku.
MEGANE GrandCoupé - Doživite inovacije

Head-up ekran u boji

Ne skrećite pogled sa puta! Zahvaljujući head-up ekranu u boji, Renault MEGANE GrandCoupé optimizuje vašu bezbijednost i udobnost u vožnji. Njegove brojne mogućnosti za pomoć u vožnji su integrisane radi jednostavnog podešavanja i trenutnog preuzimanja informacija.

Doživite stil bez komromisa

Divite se njegovim proporcijama

Otkrijte dobrobiti
MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa

Veliki krovni otvor

Zbog veće osvijetljenosti automobila, Renault MEGANE GrandCoupé ima veliki krovni otvor koji njegovu unutrašnjost čini još prostranijom. Može se otvoriti i podjesiti u 3 pozicije, što vam omogućava da uživate u izuzetno osvijetljenoj kabini.
MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa

Prtljažnik koji se otvara bez upotrebe ruku

Nije potrebno da imate slobodne ruke kako biste otvorili prtljažnik Renault MEGANE GrandCoupé-a. Jednostavno postavite nogu ispod zadnjeg branika i videćete kako se prtljažnik otvara. Šta bi moglo više da pojednostavi unošenje prtljaga!

Otkrijte nove horizonte uz MEGANE GrandCoupé


Cijene i specifikacije