KADJAR

Osjeti stvarnost

Renault EZ ULTIMO Concept

Otkrijite Renault KADJAR


Dizajn

Pobjegnite od svega sa stilomOstavite jak utisak

Potpuno redizajniran, KADJAR odiše samouvjerenošću spolja, a optimalnom udobnošću i kvalitetom unutra.

Prednja i zadnja LED svjetla, antena u obliku peraje morskog psa, novooblikovana rešetka hladnjaka, robusni odbojnici i 19-ični točkovi smjesta privlače pažnju.

Kvalitetni detalji i završna obrada u kabini u skadu su sa profinjenošću SUV-a. Ergonomični KADJAR ima i novu središnju konzolu na kojoj je smješten 7-inčni tablet.

Za upravljačem

...a zašto ne biste skrenuli sa utabanog puta...


Doživite uzbuđenje avanture svakog dana
Moćni motori, pogon na četiri točka i zavodljiv dizajn... KADJAR pruža savršenu ravnotežu između performansi, efikasnosti i svakodnevne vožnje.

Zahvaljujujći visokoj udaljenosti od tla u vožnji i tri načina prijenosa - 4WD, 2WD s poboljšanim prianjanjem i 2WD, KADJAR vam omogućuje istraživanje novih vidika.

Sa ECO načinom vožnje ovaj svestrani SUV pomaže vam da optimizujete potrošnju goriva.

Iskustvo u vozilu

...uz udobnost na umu...Uživajte u putovanju
Povišena sjedišta, sjedišta s jastucima prilagodljive dužine, USB utičnice, klimatizacija naprijed i nazad, preklopiva zadnja klupa i pametni pretinci.

KADJAR se prilagođava vašem stilu života kabinom koja svojim osobinama stavlja naglasak na udobnost.

Ovaj SUV ujedno donosi najnovije tehnologije, kao što su audio sistem BOSE®, Easy Park Assist i R-Link 2. Ne zaboravimo usluge Renault EASY CONNECT koje povjezuju vaš automobil i pametni telefon i tako vam olakšavaju život.

Sigurnost i pouzdanost

... dok vi bezbrižno vozite.


Vozite smireno
KADJAR ima inovativne sigurnosne karakteristike, kao što je aktivno kočenje u slučaju nužde koje vas upozorava ako postoji rizik od sudara.

Što se tiče pasivne sigurnosti, ovaj SUV nudi maksimalnu zaštitu svih putnika i pješaka.

Kombinujući informacije senzora i kamera, KADJAR vam pomaže u svakom trenutku, bilo da vas čeka dug put autoputem ili da morate da  manevrišete u uskom prostoru za parkiranje.