Budućnost urbane mobilnosti

Renault EZ-GO Koncept

Otkrivamo danas našu viziju budućnosti dijeljene mobilnosti sa koncept vozilom EZ-GO Koncept. EZ-GO Koncept je autonomno, električno i povijezano vozilo, proizašlo iz  SYMBIOZ-a, prve inkarnacije naše vizije budućnosti lične mobilnosti.

Budućnost urbane mobilnosti


EZ-GO Koncept

Robot-vozilo koje ponovo uspostavlja odnos prostora i vremena

U urbanom okruženju, EZ-GO Koncept je prva inkarnacija autonomne, povijezane i dijeljene mobilnosti  koristeći elektromotor, bez upravljača i vozača.
Renault EZ-GO Concept

Deo grada u pokretu

EZ-GO Koncept je "robot-vozilo", istovremeno vozilo i servis, deo urbanog ekosistema. Ono donosi pozitivan uticaj na grad, inkarnacijom mobilnosti koja više poštuje urbani prostor.

Korišćenje ovog autonomnog vozila za javni prevoz dovodi ga u prvi plan novog urbanog načina života. Olakšavajući našu svakodnevicu, EZ-GO Koncept nudi pravo povijezano i personalizovano iskustvo svojim putnicima.

Zahvaljujući svom frontalnom otvaranju, ograničenju brzine i autonomnoj vožnji, EZ-GO Koncept stavlja sigurnost korisnika u središte svojih prioriteta. Svjetlosni potpis AD, poruke svjetlosnih traka u kombinaciji sa emitovanjem zvukova izvan vozila takođe obijezbeđuju sigurnost ljudi u blizini.

EZ-GO Koncept

Mobilnost na zahtjev za sve

Autonoman, električan i povijezan, dozvolite da vas vodi svojim brojnim funkcionalnostima.
Renault EZ-GO Concept

Podeljena kabina i bez vozača

EZ-GO Concept koji izražava  Renaultovu frazu «Easy Life», olakšava gradska putovanja svih.

Inovativnom arhitekturom EZ-GO Concepta i stilom koji podseća na čauru, Renault ponovo otkriva identitet svog robot-vozila

EZ-GO Concept, namenjen svim generacijama, pre svega je rešenje za mobilnosti svima onima koji žele da zadovolje više potreba.

Frontalno otvaranje kod EZ-GO Concepta olakšava pristup ili dozvoljava ulazak, stajanje, za njegovih do 6 putnika. Pristup će biti olakšan i osobama sa smanjenom pokretljivošću ili s kolicima koji će moći da koriste namenski raspored ili pristupnu rampu na stanici za EZ-GO Concept. Za ličnu i profesionalnu upotrebu, EZ-GO Concept se prilagođava vašim potrebama odgovarajući na izazove grada.
Renault EZ-GO Concept

Iskustvo po meri i povezivanje

Rezervišite svoje mesto, ako želite, i doživite jedinstveno iskustvo. EZ-GO Concept je koncentrat tehnoloških inovacija u korist svojih putnika.

Povezano vozilo, nudi stvarnu interakciju sa svojim funkcionalnostima: više informacija na svom pametnom telefonu, Wi-Fi na instrument tabli…On postaje lični asistent stupajući u kontakt sa pametnim gradom informisanjem o aktivnostima, turističkim informacijama i zabavnom okruženju.

Prilagodite EZ-GO Concept i kreirajte svoj univerzum pomoću različitih ambijenta i uređaja za personalizaciju unutra i spolja.

Želite li da idete od koncepta do stvarnosti ?

Mi imamo vozilo koje vam je potrebno

Želite li da idete od koncepta do stvarnosti ?

Otkrijte našu gamu
Renault Concept Cars

Otkrijte

Sva naša koncept vozila
Renault EZ-PRO koncept

Istražite

Budućnost gradske dostave