Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Otkrijte INITIALE PARIS

Zakoračite u svet Renault INITIALE PARIS

Initiale Paris, intenzivno uživanje

Budite prepoznatljivi i doživite novo iskustvo estetike i komfora u vašem Renault Talisman Initiale Paris. Uživajte u urednom enterijeru i udobnosti sedenja sa presvlakama od Nappa kože. Opustite se na sedištima koja će vas masirati, rashlađivati i grejati. Podesite i memorišite vaš idealan položaj. Naučite da uživate u tišini. Akustični tretman Renault Talisman-a vam daje osećaj da se nalazite u čauri. Svaki detalj vas transportuje iz jednog u drugi način življenja.

Umetnost stvaranja snažnog utiska

Priuštite sebi ekskluzivni model Initiale Paris i iskoristite ono najbolje od Renault-a posvećeno vašem uživanju.
Otkrijte filozofiju života, novu umetnost življenja i privilegovani pristup ekskluzivnim uslugama. Umnožite vaše zadovoljstvo i ispunite sva vaša očekivanja.

Eksperimentišite emocijama uz Multi-Sense®

Iskusite novi doživljaj tokom vožnje. Sistem Renault Multi-Sense spaja tehnologije kako biste intenzivno proživljavali vaša putovanja: šasija 4Control sa upravljanjem na 4 točka, kontrola amortizera, pokretačka snaga, EDC automatski menjač, odziv motora, iskustvo vas nosi u novu dimenziju uživanja u vožnji.

Pristupite uslugama Initiale Paris

Iskoristite ekskluzivne prednosti. Pojednostavite praćenje vašeg vozila. Usluge Initiale Paris učiniće da dobijete na vremenu. Izaberite vedrinu i spokojstvo.
Uživajte u posvećenom Call centru, prilagođenom praćenju i najboljem od prednosti koje nudi Renault.

Tel : 0 8050 99999, 7/7 od 7h00 do 20h00
Email : initiale.paris@renault.com

Da li želite da vozite Renault TALISMAN INITIALE PARIS?