Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Zadovoljite svoje potrebe

Dizajn spoljašnjosti

Dozvolite da vas zavede

Uživajte u njegovim izbalansiranim proporcijama

Elegantan i prostran, Renault TALISMAN Initiale Paris čini sastavni deo puta, stapa se sa njim. Fluidnost njegovih linija se projektuje napred ka dvobojnim naplatcima, dostupnim u dimenzijama od 18" ili 19".

Njegova površina glatka poput stakla je istaknuta preciznim i zaoštrenim linijama, koje od haube do gepeka potvrđuju njegovu dinamičnost i savremenost.

Njegova široka ramena koja počivaju na njegovim savršeno izvajanim točkovima izražavaju i odišu snagom i moći. Njegova vitka figura istaknuta hromiranim lajsnama privlači poglede. Površina njegovog zadnjeg stakla vas poziva i mami da uđete u njegovu unutrašnjost, široku i velikodušnu.

Budite zavedeni njegovim privlačnim prednjim delom

Pripremite se na to da ćete privlačiti pažnju. Prednji deo Renault TALISMAN Initiale Paris odražava njegov snažan karakter i temperament moćne limuzine. Rafinirane hromirane linije i široka maska pojačavaju njegov robustni stil.

Prepoznatljiv zahvaljujući high-tech svetlosnom potpisu, Renault TALISMAN Initiale Paris ima sportska dnevna svetla u obliku slova C koja su uokvirena LED Pur Vision svetlima*.

*LED svetla su na raspolaganju kao opcija

Oduševiće vas svetlosni potpis njegovog zadnjeg dela

Pronađite ravnotežu i razliku u zadnjem delu Renault TALISMAN Initiale Paris. Jak i upadljiv, njegov svetlosni potpis biva odmah prepoznatljiv.

Opredelite se za različite aluminijumske felne

Izaberite nešto posebno i različito. 16", 17", 18" ili 19" u zavisnosti od cilja, aluminijumski naplatci dopunjuju estetiku vašeg Renault TALISMAN Initiale Paris.

Dizajn unutrašnjosti

Uživajte u urednoj unutrašnjosti
Naučite da cenite pažnju koja je uložena na unutrašnjost Renault TALISMAN Initiale Paris. Dizajn oko visoke centralne konzole, dizajn njegovog enterijera se ističe kroz plemenitost izabranih materijala. Rasporedite vašu digitalnu tablu kako želite, moguće su mnoge konfiguracije. Taktilan i ergonomski, tablet povezan na R-Link 2 ima svojstvo da rukom prelazite preko njega i doživite intuitivno multimedijalno iskustvo na velikom ekranu.

Originalni centralni displej od 8.7", omogućava vam da intuitivno komunicirate sa vašim Renault TALISMAN Initiale Paris.
Head Up displej pojednostavljuje vašu vožnju. Bićete informisani o svemu bez sklanjanja pogleda sa puta. Izaberite sa ekrana režim vožnje Multi-Sense® i osvetljenje koje vam odgovara.

Prepustite se toploj dobrodošlici

Zahvaljujući svojoj hands-free kartici, Renault TALISMAN Initiale Paris, vas prepoznaje čim se približite i pozdravlja vas. Pale se dnevna svetla, svetlo unutar vozila, retrovizori se pomeraju i osvetljavaju treren, na kraju se aktivira kompletno osvetljenje. Bočni repetitori emituju svetlosni signal kada otvarate vrata. Sedišta zauzimaju pozicije u kojima su bila poslednji put, a TouchScreen ekran vas pozdravlja i želi vam dobrodošlicu.

Kad stignete na odredište, sedište se povlači unazad 50 milimetara da bi vam olakšalo izlazak iz automobila. Čim se udaljite, Renault TALISMAN Initiale Paris se automatski zaključava. Još jednom projektuje svoj svetlosni potpis, a onda se on postepeno gasi.

Uživajte u slobodi kretanja

Uživajte u prostoru unutar vozila. Visoki plafoni, široka centralna konzola, prednja sedišta kao u "Biznis klasi" ... možete da imate značajnu slobodu kretanja.

Delite taj osećaj prostora sa vašim putnicima na zadnjim sedištima koji imaju dovoljno prostora za noge i širok prostor da se udobno smeste.

Opustite se u unutrašnjosti

Iskoristite svakodnevne, dobro poznate trase kako biste se opustili. Za prednja kao i zadnja sedišta Renault TALISMAN Initiale Paris, predviđeni su nasloni za glavu kako bi se kod putnika smanjio bol u vratu. Sedište vozača kreće sa masažom leđa čim u njega sednete zahvaljujući efikasnosti 4 motora koja su programirana da vas opuste tako što će vam masirati lumbalni deo leđa. Sedište vozača vam uvek nudi idealan toplotni doživljaj bez obzira na spoljašnje temperature budući da poseduje i ventilaciju i grejanje. U ekstremnim zimskim temperaturama, omogućite funkciju zagrevanja upravljača kako bi se zagrejao sa -10 ° C na 35 ° C u vremenskom intervalu od 10 minuta .

Iskoristite i uživajte u dovoljno mesta za odlaganje i izdašnom komforu

Za duža putovanja, Renault TALISMAN Initiale Paris pruža veliku modularnost i brojne praktične pretince za odlaganje. Neka vaša pića ostanu hladna u vašem pametnom frižideru u pretincu ispod naslona za ruke *, iskoristite držač za čaše na centralnoj konzoli, držite stvari od ključne vrednosti na dohvat ruke u prostranim pretincima za odlaganje na vratima ... Sve u svemu, raspolažete kapacitetom za odlaganje do 25L unutar vozila.  

U prtljažniku, možete da iskoristite prostor za odlaganje od 608L. Kako se on otvara? Samo treba da prođete stopalom ispod zadnjeg branika. Prtljažnik će se automatski otvoriti. Lako!

* Dostupno samo sa automatskim menjačem EDC.

Opustite se, inteligentni klima uređaj brine o vama

Nema više zamagljenja! Zahvaljujući svojoj hidrometričnoj sondi, sistem za klimatizaciju Renault TALISMAN Initiale Paris može meriti nivo vlažnosti u zatvorenom prostoru. On automatski radi na sprečavanju zamagljenja prozora i vetrobrana.

Takođe proverite kvalitet vazduha u vašoj kabini sa multimedijalnim sistemom R-Link 2:
- režim « clean » vam omogućava da smanjite broj bakterija i alergena,
- režim « relax » stvara atmosferu zdrave i opuštajuće vožnje emisijom jona.

Slobodno dišite, senzor toksičnosti vas štiti od zagađenja

Preko ekrana vašeg multimedijalnog sistema R-link 2, aktivirajte ventilacioni sistem i podesite ventilaciju po svom ukusu. Kombinovani filter blokira mikročestice takve kao što su prašina ili polen i sprečava prodor mirisa izduvnih gasova u unutrašnjost vozila.
Kada detektuje zagađenje u tunelu ili iz vozila koje se nalazi ispred vas, ventilacioni sistem se automatski prebacuje na zatvoreno polje kako bi zaštitio putnike vašeg Renault TALISMAN Initiale Paris.

Da li želite da vozite Renault TALISMAN INITIALE PARIS?

Otkrijte njegove performanse