KANGOO Express

Karakteristike

Po mjeri

Po mjeri

KANGOO Express nudi izuzetno bogat izbor: tri dužine (Compact, Express, Maxi), dva, tri ili pet mjesta (u zavisnosti od verzije) i dve dužine sasvim električnog E-Tech. Verzija sa tri prednja suedišta je novost za novi KANGOO Express, ali i u kategoriji kompaktnih dostavnih vozila. To nisu jedine novosti u paleti Kangooa Express, on dolazi i s novim efikasnim i ekonomičnim motorima, kamerom za vožnju unazad, novom generacijom ESP-a u kombinaciji sa sistemom Extended Grip i pomoći pri kretanju na uzbrdici, novim autoradijima s USB utičnicom i Bluetoothom kao i multimedijalnim sistemom R-Link s ugrađenom navigacijom. KANGOO Express sačuvao je širok raspon praktičnih i funkcionalnih opcija: pregrade (pregradne stene, pokretne pregrade…), senzori za vožnju unazad, komplet drvenih obloga, veća nosivost... 

Tri dužine


Prilagodljivost


Funkcionalnost i udobnost


Renault R-Link

Multimedijalni sistem

Smješten u sredini instrument table, Renault R-Link osmišljen je za sasvim sigurno korišćenje (upravlja se putem ekrana kada je vozilo zaustavljeno ili kružnim dugmetom na prednjoj tabli radija). Ergonomičnost upravljanja i prepoznatljivost ikona čine Renault R-Link jednostavnim i pristupačnim. Zahvaljujući komandama na upravljaču možete sasvim sigurno da telefonirate dok vozite. R-Link donosi svjet pametnih telefona u automobil preko velikog ekrana (osetljivog na dodir samo kada je vozilo zaustavljeno), savremenog interfejsa i posebno razrađenog grafičkog prikaza svih sadržaja...

Multimedijalni sistem Renault R-Link ima jednostavne funkcije prilagođene vozilu: zahvaljujući Bluetoothu, USB i 3,5 mm utičnicama i SD kartici, slušanje audiozapisa s odgovarajućih uređaja, kao i pregledavanje fotografija i videozapisa postaju dečija igra. Smanjite potrošnju goriva uz pomoć zanimljivog savetnika, sistema Driving Eco2. Pratite svoje vožnje i iskoristite savete prilagođene upravo vama.Na kraju, u prvoj automobilskoj prodavnici aplikacija, Renault R-Link Store, možete preko stranice Moj Renault iz automobila ili uz pomoć računara vrlo jednostavno da pregledate bogatu i raznoliku ponudu aplikacija i preuzmete one koje vas zanimaju.

TELEFONIRANJE

Kada uđete u vozilo, Renault R-Link sinhronizuje vaš imenik prikazujući ga zajedno s fotografijama (*u zavisnosti od telefona).Telefoniranje postaje lako: kad je vozilo zaustavljeno možete da izaberete broj ili da ga potražite u imeniku na ekranu Renault R-Linka osetljivom na dodir… Glasovno upravljanje omogućava da nazovete koga želite čak i u vožnji.

NAVIGACIONI SISTEM

Internet usluga LIVE u sklopu navigacije TomTom® omogućava vam pristup najboljim informacijama o prometu u stvarnom vrjemenu, a to skraćuje vreme putovanja i štedi gorivo.

USLUGE I VOZILO


Služite se unapred instaliranim R-Linkovim aplikacijama (e-mail, Renault R-Link Tweet, vremenska prognoza, Renault Assistance), pristupite katalogu R-Linkovih aplikacija u svom novom KANGOO-u. Otkrijete i preuzmite brojne druge aplikacije za automobil, zabavu, kulturna ili turistička događanja u R-Link Store-u.


Profesionalna tehnologija

KANGOO Express nudi nove tehničke mogućnosti koje će vas pratiti na putovanjima i olakšati vam vožnju. Pojednostavite bočno parkiranje s kamerom ugrađenom u zadnji deo vozila s koje se slika prikazuje na ekranu ugrađenom u štitnik za sunce (u opciji sve tri dužina, osim E- Tech). KANGOO Express uz motore nove generacije (osim E-Tech) opciono nudi dve nove funkcije uz sistem za kontrolu stabilnosti vozila (ESC): Extended Grip i pomoć pri kretanju na uzbrdici. Extended Grip poboljšava prianjanje pa olakšava vožnju u teškim uslovima (na skliskim podlogama: blatu, snegu ili pesku…). Uključuje se dugmetom koji isključuje sistem ESC. Na instrument tabli se pri uključivanju na 15 sekundi pojavi natpis „meka podloga“, odnosno „način rada put“ pri isključivanju. Pomoć pri kretanju na uzbrdici dragocena je pri kretanju na velikim uzbrdicama ili nizbrdicama. Sistem drži automobil u mjestu dve sjekunde, dovoljno da vozač bezbrižno nastavi s vožnjom. Svi auto radiji dostupni uz paletu KANGOO-a Express opremljeni su USB utičnicom i Bluetoothom, što omogućuje telefoniranje slobodnih ruku i slušanje audiozapisa s odgovarajućih uređaja. Novi položaj mikrofona i još naprednija obrada zvuka znatno poboljšavaju kvalitet razgovora. Novi multimedijalni sistem R-Link odlikuje veliki ekran dijagonale od 18 cm. Navigacija TomTom® Live i inovativno glasovno upravljanje omogućavaju da nazovete nekog ili izdiktirate adresu odredišta. Renault R-Link može biti spojen na internetom pa iz automobila možete da pristupite elektroničkoj pošti, dobijate informacije o stanju u saobraćaju, pronađete pumpne stanice (E- Tech)… Neke su aplikacije unapred instalirane (e-mail, Renault R-Link Tweet, vremenska prognoza, Renault Assistance), a katalog ostalih pogledajte u R-Link Storeu.

Tri prednja sjedišta

3 prednja sjedišta

Novost u paleti KANGOO Express, opcija s tri prednja sjedišta dostupna je sa:- sve tri dužine: od Compacta (ekskluzivno u kategoriji kompaktnih dostavnih vozila) do Maxija s većim teretnim prostorom- svim nivoima opreme.Ta opcija idealna je za poslovne korisnike koji povremeno moraju da prevezu dva putnika, a da pritom ne izgube korisnu zapreminu vozila.Tri prednja sjedišta sastoje se od vozačevog sjedišta i klupe s dva mjesta, pri čemu se srednje sjedište koristi prema potrebi. Vožnja je još udobnija i prijatnija zahvaljujući brojnim poboljšanjima u unutrašnjosti (na primer oblogama vrata i ručnoj kočnici), a nasloni suvozačevih sjedišta i dalje se preklapaju kako bi se mogla iskoristiti najveća utovarna dužina.

Prilagodljivost unutrašnjeg prostora

U ponudi sve tri dužine od Compacta do Maxija s većim teretnim prostorom (osim E- Tech), KANGOO Express Compact jedino je kompaktno dostavno vozilo koje nudi tu mogućnost. Vrlo raznovrsna ponuda pregradnih zidova: puna zastakljena ili nezastakljena, pokretna mrežasta s preklopnim suvozačevim sjedištem.

Praktičnost

Nasloni klupe s dva mjesta sklapaju se posebno pa omogućavaju prevoz dugih predmeta (do 2,38 m) ili mogu poslužiti kao pisaći stočić. Prostoru za odlaganje ispod klupe zapremine do najviše 15 litara pristupa se vrlo lako.

Udobnost

KANGOO s tri prednja sjedišta omogućava suvozaču u sredini da noge drži u ravnini karlice.Obloge desnih vrata malo su udubljene radi veće udobnosti putnika. Širina je povećana u verziji sa dva sjedišta sa 1317 mm na 1353 mm. Ručna kočnica i pretinac za odlaganje na podu su prilagođeni.

KANGOO Express Maxi

Najveća korisna dužina u najmanjim spoljnim mjerama

KANGOO Express Maxi omogućava utovar i prevoz predmeta do 2,9 m dužine, nosivost mu je 800 kg, a korisna zapremina 4,6 m3. 

S dimenzijama poput jednovolumena, to malo dostavno vozilo omogućava jednostavno kretanje gradom i parkiranje u gradskim ulicama i na gradskim parkiralištima. 

Udoban je, prilagodljiv i idealan za timske izazove

S KANGOO-om Express Maxi Combi više ne morate birati između prevoza putnika i prevoza robe. Možete putovati u grupi od pet osoba i istovremeno imati na raspolaganju 1,3 m3 korisne zapremine. Zadnja klupa sa tri mjesta i preklopivim naslonima u razmeri 1/3 - 2/3 garantuje udobnost na nivou ličnog vozila. Kada želite da prevozite duge ili krupne predmete, preklopite je sasvim ili djelimično.

Produžena kabina

S KANGOO-om Express Maxi s produženom kabinom više ne morate da birate između prevoza putnika i prevoza robe. KANGOO Express s produženom kabinom nudi neuporedivu prilagodljivost zahvaljujući preklopivoj klupi. Možete putovati u grupi od pet osoba i istovrjemeno imati na raspolaganju 2,4 m3 korisne zapremine. 

Kada želite da prevozite duge ili krupne predmete, sklopite zadnju klupu. Sklopite klupu! Postavljanje rešetkaste pregrade omogućava utovar i prevoz predmeta dužine do 2 m.Uz to, produžena kabina ima prednost pri oporezivanju privrednih vozila: povraćaj PDV-a. 

Cijene i specifikacije