Renault TWINGO

Karakteristike

Dizajn

TWINGO

Paket Sport


Poput mene, prepustite se sportskom duhu: specijalne naljepnice XXL, ekskluzivne sjajno crne felne 16"…Besprekorna unutrašnjost: aluminijumske papučice, crveni detalji, crne obloge vrata, presvlake od kože i tkanine...
*dostupno u bojama: bijela Cristal, crvena Flamme i crna Noir

TWINGO

Naljepnice


Budite ono što jeste, izaberite naljepnice po vašoj mjeri. Oslobodite svoju kreativnost.


TWINGO

Spoljašnji ukrasi


Retrovizori, letvice maske, letvice vrata. Vašu originalnost iskažite do kraja!


TWINGO

Felne


Elegantan do kraja! Četiri različite vrste felni od aluminijuma 15" i 16". To je odlično, jer ja kao i vi volim da imam izbor.


TWINGO

Gradski paketPokažite mišiće, pokažite blatobrane! Crne obloge ističu donji deo odbojnika, blatobrane, pragove. 
Spokojno u gradu sa senzorima za parkiranje ili kamerom za parkiranje, a za još privlačniji izgled obloge blatobrana.

TWINGO

Unutrašnji ukrasiPoigrajte se sa personalizacijom! Umetci na kožnom volanu, obrubi ventilacionih otvora, obrubi instrument table u vašim bojama.
Originalan, zar ne?

TWINGO

Sigurni na veluruMoji crveni i sivi tepisi. Prilično sam ponosan na njih… ne samo da su usklađeni sa bojom mojih sjedišta, nego su i vrhunskog kvaliteta i sigurni. Zašto ih se odreći? Gumeni ili tekstilni? Izbor je na vama!TWINGO

Potezom čarobnog štapića


Zašto da budete kao svi ostali ? Jednostavno izaberite boju i prošive mog sjedišta Tech-Line ® i neka to prati naslon za ruke! Plava, crvena ili siva, boje za sve ukuse!Multimedija


Olakšavam vam život

Olakšavam vam život

Čini se kao da imam samo troja vrata… međutim pogledajte, imam ih petora! I tako je mnogo jednostavniji utovar u vozilo ili smiještanje mališana. Praktičan sam i to ću i ostati: vaš prtljag, kolica, glomazni predmeti vole moj ravan pod utovarne dužine 2,30 m i moju veliku prilagodljivost. 

Uparite TWINGO sa vašim pametnim telefonom. Zahvaljujući aplikaciji R&Go i njenoj podršci koja dolazi sa radiom, uvodite svoj svijet u automobil, pristupite multimedijalnim funkcijama (radio) i navigaciji, telefonirate i povezujete se sa putnim računarom na instrument tabli (eko vožnja, tahometar, itd).

Udobnost

TWINGO - Udobnost

Mislim na sve

Nije sve u vožnji, treba znati i posprijemiti. Dobrodošli u Flexi-case ®, sistem raznobojnih genijalnih mjesta za odlaganje raspoređenih svuda po kabini: fioke u zadnjim vratima, prostor ispod sjedišta, središnja fioka. Sve je prilagodljivo tako da  možete čak pretinac za rukavice da zamijenite za prenosivu tekstilnu torbu. A prtljažnik? Organizujte ga na svoj način sa pregradama od tekstila... i odijeljcima. 
TWINGO - Udobnost

Automatski klima uređaj

Sa filterom kabine. U opciji u zavisnosti od verzije.
TWINGO - Udobnost

Platneni krov

Želite li više vazduha? Samo pritisnite prekidač i nebo je vaše.
TWINGO - Udobnost

Klupa pozadi, prilagodljiva naravno!

Okretan spolja, okretan iznutra… što dokazuje moja klupa pozadi koja se jednostavno preklapa samo jednim potezom ili možete da joj podesite nagib da biste povećali prtljažnik bez dodirivanja zadnjih sjedišta. U nekim verzijama može čak da se podeli u razmeri 50/50. To se zove prilagodljivost.  
TWINGO - Udobnost

Ravan pod

Bez sumnje, imam neverovatnih 2.30 m utovarne dužine na potpuno ravnom podu. Kako? Jednostavno kao što je i Twingo, preklapanjem zadnje klupe i suvozačevog sjedišta. I eto ga. Prednja sjedišta se preklapaju u trenu sa funkcijom "one touch" u serijskoj opremi na nekim verzijama.
TWINGO - Udobnost

Smjestite se udobno

Upravljač podesiv po visini je serijski u nekim verzijama.
Vozačevo sjedište podesivo po visini je serijsko u nekim verzijama.
TWINGO - Udobnost

Parkirajte bez stresa


Parkirajte ne razmišljajući: zvučni signal vas upozorava na prisustvo prepreke. Što se više približite prepreci zvučni signali su učestaliji sve do kontinuiranog zvuka. Praktično, zar ne?  Bolje nego retrovizor, kamera za vožnju unazad. U realnom vremenu na vašem ekranu Renault R-Link vidite prostor koji vam je na raspolaganju za parkiranje. Ako slika nije dovoljna, pomoć zvučnog signala je i dalje tu!
TWINGO - Udobnost

Automatsko paljenje svjetala i brisača


Moji brisači i moja kratka svjetla se pale automatski. Moram da naglasim da sam opremljen senzorima za svjetlo i kišu.

Sigurnost

TWINGO - Sigurnost

Sistem protiv blokade točkova (ABS) i Pomoć pri naglom kočenju (AFU)

U slučaju naglog kočenja, zadržite kontrolu nad upravljanjem. ABS (sistem pomoći pri kočenju) spriječava blokadu točkova.Zajedno ABS i AFU (sistem za pomoć pri naglom kočenju) omogućavaju vam da kontrolišete svoju putanju bez obzira na intenzitet kočenja. Zaustavni put je kraći, bez naglih odstupanja od prvobitne putanje.
TWINGO - Sigurnost

Prijanjanje pod kontrolom

U slučaju gubitka prijanjanja, ESP (sistem za kontrolu stabilnosti) obezbjeđuje da zadržite kontrolu bez odstupanja od prvobitne putanje.
TWINGO - Sigurnost

Vozite pod visokom zaštitom

Opustite se, zaštićeni ste: u kabini vaš saputnik i vi imate prednji vazdušni jastuk naprijed i bočni vazdušni jastuk. Želite li da postavite dječije sjedište naprijed? Možete da isključite vazdušni jastuk za suvozača. Svjetlo na instrument tabli vas upozorava da li je vazdušni jastuk aktiviran ili ne.
TWINGO - Sigurnost

Isofix, dobro učvršćeno dječije sjedište

Ugrađene na dva sjedišta pozadi, kopče Isofix omogućavaju sasvim sigurno postavljanje dječijeg sjedišta. Želite da postavite dječije sjedište odmah pored Vas? Sistem Isofix na suvozačevom sjedištu Vam to dozvoljava na nekim verzijama.
TWINGO - Sigurnost

Vozite u svojoj saobraćajnoj traci

Pažnja, ako ste nenamerno odstupili od svoje saobraćajne trake sistem za održavanje pravilnog smjera vas upozorava na to. Sastoji se od kamere postavljene u nivou središnjeg retrovizora i svjetlosnih i zvučnih upozorenja, u serijskoj opremi na nekim verzijama. 
TWINGO - Sigurnost

Prijanjanje pod kontrolom

U slučaju kada se guma probuši, ili neadekvatnog pritiska u gumama, sistem Vas odmah upozorava na to da bi se spriječila opasnost od gubitka kontrole nad vozlom.
TWINGO - Sigurnost

Lijep danju, lijep noću

Sa mojim dnevnim led svjetlima vide me izdaleka. Čak i po najačem suncu. Kada su vremenski uslovi teški, moja svjetla za maglu povećavaju vidljivost i sigurnost (u serijskoj opremi na nekim verzijama).

TWINGO R&Go


TWINGO R-LINK


Inovativan dizajn


Cijene i specifikacije


Da li ste spremni da vam TWINGO učini lijepom svaku vožnju?