Renault TWINGO

Kompaktan i okretan

Grad je njegovo igralište.

Dizajn spoljašnjosti

Grad je njegovo igralište

Ništa ne može da me zaustavi. Kompaktan i okretan provlačim se svuda. Kraći sam za 10 cm u odnosu na prethodnika, grad mi je u krvi. Parkiram gdje hoću i kada hoću zahvaljujući rekordnom krugu okretanja od samo 8.65 m. Skraćenom haubom i visokim položajem za vožnju, vidim sve i ništa ne može da mi promakne. Parkiranje je lako zahvaljujući sistemu pomoć pri parkiraranju (u opciji). Zaklonjeni iza bočnih zaštitnih lajsni, znate gdje ste stavili moje točkove.

Skoknuti iz jedne ulice u drugu, zaboraviti na saobraćaj,... sa motorima SCe 70 ili ENERGY Tce 90 i njihovim obrtnim momentom dostupnim već pri niskim brzinama, gradska vožnja je kao igra koja nikada ne dosadi. Oprez za sve "ljubitelje šopinga"!

Iskoristite moju prednost

Dizajn unutrašnjosti

Iskoristite moju prednost

Ne može svako da prevozi ormar… sa utovarnom dužinom od 2,30 m (suvozačevo sjedište preklopljeno) i potpuno ravnim podom, moje mogućnosti su zapanjujuće. Odlazak u kupovinu više nije problem … lako je sa mojim prtljažnikom od 980 litara (zadnja sjedišta preklopljena). A za sve vaše dnevne potrebe... 52 litra dodatnog prostora za odlaganje u kabini.

Pozadi imate dovoljno mjesta za noge …takođe i za glavu. Moja kabina je prostrana, svijetla sa udobnim sjedištima i u prijatnim bojama. Udobno smješteni imate samo jednu želju: krenuti!.

Da li ste spremni da vam TWINGO učini lijepom svaku vožnju?

Otkrijte njegove performanse