Renault TWINGO GT

Karakteristike

Sigurnost

Vozite bezbrižno

ABS i AFU

Zadržite kontrolu nad upravljanjem u slučaju naglog kočenja, ABS (sistem pomoći pri kočenju) sprečava blokadu točkova. Zajedno ABS i AFU (sistem za pomoć pri naglom kočenju) omogućavaju vam da kontrolišete svoju putanju bez obzira na intenzitet kočenja. Nema gubitka kontrole i smanjen zaustavni put su prednosti ovih sistema.

Kontrola putanje ESC

Sa novim ESC razvijenim od strane Renault Sport-a, možete uživati u takmičarskom karakteru TWINGA GT bez ikakvog straha!

Pomoć protiv bočnih udara vetra

Koncentrišite se na vožnju! Sistem pomoći za stabilnost prilikom naleta bočnog vetra omogućava vam da nesmetano vozite.

Zaštita putnika

Sa 2 vazdušna jastuka napred i 2 vazdušna jastuka bočno, Renault TWINGO GT objezbeđuje zaštitu na najvišem nivou. Isključivanje vazdušnog jastuka za suvozača vam omogućava da postavite sjedište za bebe na potpuno siguran način. Svetlo na instrument tabli vas upozorava da li je vazdušni jastuk aktiviran ili ne.

Sistem pričvršćivanja ISOFIX sjedišta za decu

Smjestite svoju bebu ili dijete na potpuno siguran način. Sedište suvozača* i zadnja sjedišta su opremljena sistemom ISOFIX, najefikasnijim sistemom za pričvršćivanje na tržištu. 
*Samo na nekim modelima.

Upozorenje za napuštanje vozne trake

Na putu, zvučni i svjetlosni signali se aktiviraju ako ste nenamerno odstupili iz svoje saobraćajne trake.

Upozorenje na pritisak u gumama

Da biste izbegli rizik od gubitka kontrole, Renault TWINGO GT vas upozorava u slučaju probušenog pneumatika ili neadekvatnog pritiska.

LED dnevna svjetla i svjetla za maglu sa "cornering" funkcijom

Renault TWINGO GT nudi jedinstven svjetlosni potpis i optimalnu vidljivost. Njegova dnevna LED svjetla i svjetla za maglu sa funkcijom "cornering" vam omogućavaju da premostite krivine sa stilom bez obzira na vremenske uslove.

Udoban i modularan raspored

Priuštite sebi da se zabavite uz osjećaj potpunog poverenja

Automatski klima uređaj

Izaberite vašu idealnu temperaturu i dozvolite da automatski klima uređaj Renault TWINGA GT uradi ostalo. Dišite: njegov integrisan filter kabine vas štiti od čestica polena, prašine i drugih sitnih čestica.

Podesiv položaj za vožnju

Kako da vozite efikasno, ako ste smješteni neadekvatno? Sa Renault TWINGOM GT, volan i sjedište vozača su podesivi po visini što vam garantuje optimalan položaj za vožnju.

Senzori za parkiranje i kamera za vožnju unazad

Parkirajte sa lakoćom. Senzori Renault TWINGA GT vas upozoravaju na eventualne prepreke tokom manevrisanja pri parkiranju. Sa kamerom za vožnju unazad imate pregled prostora koji vam je na raspolaganju pozadi zahvaljujući slici koju šalje na ekran multimedijalnog sistema R-LINK Evolution.

Automatsko paljenje svetala i brisača

Sa senzorima za kišu i osvetljenje, brisači i kratka svetla se pale automatski.

Multimedija

Nadogradite tehnologiju

R&GO : Neka vaš pametni telefon bude pravi putni računar

R&GO, aplikacija preuzeta besplatno na vaš pametni telefon Apple iOS ili Android, omogućava vam da pristupite brojnim funkcijama vašeg Renault TWINGA GT. Upravljanje muzikom i radiom, pristup vašim podacima vožnje, slanje emailova ili sms poruka preko funkcije Text to speech, telefoniranje slobodnih ruku sa Bluetooth-om... Sve možete uraditi preko vašeg pametnog telefona.

Intuitivan interfejs

Aplikacija R&Go je napravljena da otkrijete novi način korišćenja vašeg pametnog telefona u vašem Renaultu. Njegov interfejs sa 4 ikonice – Telefon, Multimedija, Vozilo i Navigacija – omogućava vam da pristupite svim funkcijama vašeg vozila Renault TWINGO GT sa lakoćom.

Navigacija

Vozite precizno do odredišta! R&Go vam nudi jednostavan pristup aplikacijama za navigaciju na vašem telefonu (Waze, Google Maps …) ili ugrađenu aplikaciju* razvijenu sa CoPilot Premium. Unesite vaše odredište, R&Go će uraditi sve ostalo.
* Usluga se naplaćuje

Podaci o vozilu

Povezana preko Bluetooth-a sa vašim novim vozilom Renault TWINGO GT, aplikacija R&Go vam pruža mnoštvo informacija o vašoj vožnji. Možete da pratite podatke na vašem putnom računaru, poboljšate vašu vožnju prikazom obrtaja motora i obaveštenjima o adekvatnom menjanju brzina ili koristite način vožnje Driving ECO2. Pristupite takođe e-vodiču da kompletirate vozilo i vaš raspored održavanja preko MY Renault.*
* MY Renault nije dostupan u Crnoj Gori

Muzika i telefon

R&Go vam omogućava da izabjerete muziku za vaša putovanja sa internet radija, vašeg telefona, USB priključka... Pesma koju puštaju na radiju vam se sviđa? Koristite funkciju « Song ID» da saznate njenog izvođača i naslov. Funkcija telefoniranja aplikacije R&Go vam omogućava da pozivate i primate pozive sasvim jednostavno u kabini vašeg Renault TWINGA GT. Upravo ste dobili SMS poruku? Ne brinite, koristeći funkciju SMS-To-Speech* pročitajte poruku, a da pri tom ne skrećete pogled s puta.
* Funkcija SMS-to-Speech raspoloživa samo za Android. Jezici: En /Fr /Nem /It /Šp.

Paket Son premium

Paketom Son Premium opremljenim sa dva zvučnika od 35W, jednim niskotonskim zvučnikom i dva viskotonska zvučnika, TWINGO GT vam garantuje putovanje u ritmu!

R-LINK Evolution

Usudite se da doživite R-LINK Evolution

R-Link

Otkrijte naš ugrađeni multimedijalni tablet R-LINK Evolution. Omogućava vam upravljanje svim funkcijama Renault TWINGA GT vrhovima prstiju: muzika, navigacija TomTom® LIVE, klima, telefonija… Svojim velikim ekranom od 7" (18cm) i brojnim aplikacijama integrisanim ili preuzetim preko R-LINK Store, omogućava vam da ostanete povezani gde god da se nalazite.
* Internet veza trenutno nije dostupna u Crnoj Gori

Dizajn i ergonomija

R-LINK Evoltion se savršeno uklapa u instrument tablu i sportski ambijent Renault TWINGA GT. Njegov moderan i razigran interfejs koristi kapacitativnu tehnologiju na dodir koja vam omogućava da zumirate ili se krećete kroz sadržaj kao kod pametnog telefona ili tableta. Personalizovan, njegov početni ekran vam omogućava da pristupite omiljenim sadržajima za tren.

Navigacija

Nema potrebe da razmišljate o vašoj ruti. Navigacija TomTom® integrisana u vaš tablet R-LINK Evolution to radi za vas. Sa TomTom® LIVE tokom 12 mjeseci dobijate najbolje informacije u realnom vremenu za izračunavanje vašeg puta i optimizaciju putanje.*
* Internet veza trenutno nije dostupna u Crnoj Gori

Telefoniranje i multimedija

Telefoniranje nikada nije bio toliko jednostavno kao u Renault TWINGU GT. Sinhronizacija vašeg pametnog telefona preko Bluetooth-a, glasovno prepoznavanje, kontrole na volanu... Mislili smo na sve kako bismo vaš život učinili lakšim. Zahvaljujući utičnicama Jack, USB i Bluetooth-u možete da slušate omiljenu muziku i čak pregledate fotografije ili video sadržaje ako se zaustavite. 

Povezane usluge

Obogatite i personalizujte funkcije i usluge na vašem tabletu R-LINK Evolution na zaista jednostavan način! Posetite R-LINK Store i pristupite desetinama aplikacija za preuzimanje.

Ponašanje na putu

Otkrijte nove osećaje

Specifična šasija

Ponovo otkrijte zadovoljstvo u vožnji. Specijalno razvijena od strane naših stručnjaka iz Renault Sport-a, šasija Renault TWINGA GT je prava poslastica.

Odziv upravljača

Uzmite kontrolu u svoje ruke! Živahno i dosledno, upravljanje vozilom Renault TWINGO GT odgovara stilu vaše vožnje.

Ležanje na putu bez premca

Verujte u sebe. Odlično ležanje na putu Renault TWINGA GT uliva poverenje.

Superiorna vuča

Zabavite se za volanom. Kontrola stabilnosti ESC posebno razvijena od strane Renault Sport-a za Renault TWINGO GT privilegovana je zadnjom vučom u cilju kombinovanja sigurnosti sa zabavom.

Cijene i specifikacije