Intuitivni tablet i povezivanje R-Link 2

Intuitivni tablet i povezivanje R-Link 2
Back
Pojednostavite svoje putovanje
 
 
 

Uživajte u mnogobrojnim regrupisanim funkcijama. Samo jednim klikom na ikonu "Navigacija" pronaći ćete mapiranje TomTom. Zahvaljujući funkciji 'Multimedija', možete da pristupite Vašoj muzici, Vašim fotografijama i video zapisima. Sa rubrikom "Telefonija", dobijate funkciju korišćenja telefona bez upotrebe ruku putem Bluetooth-a, a Vaše SMS-ove će Vam pročitati sistem.
Pod stavkom "vozilo", možete da promijenite postavke i parametre i da podesite vožnju. Najzad, ikona "Aplikacije" Vam daje pristup aplikacijama ili uslugama vezanim za Renault R-link prodavnicu.*

*Internet veza trenutno nije dostupna u Crnoj Gori
Intuitivni tablet i povezivanje R-Link 2
 
 
 

Sa R-Link 2, doživite put na drukčiji način. Njegov jednostavan interfejs Vam omogućava da kontrolišete i prilagodite svaki aspekt svog života unutar Renault TALISMAN-a. Odaberite boju svojih kontrolnih monitora, informacije koje se na njemu pojavljuju i stil displeja kako bi odgovarali ambijentu po Vašem ukusu i vašem načinu vožnje.
Da li je to početna stranica, radio, navigacija, klima (ekran od 8.7 inča ) ili sjedišta i Multi-Sense®, možete sve da podesite i kreirate svoje lično okruženje. Sa jednim klikom možete da sačuvate do 6 profila. Preko ekrana na dodir ili centralnog dugmeta, svako može da pronađe svoje multimedijalne sadržaje, navigacione preference ili podešavanja za pomoć na putu, tj. u vožnji.
Uživajte u Vašem multimedijalnom univerzumu
 
 
 

Opremljen Bluetooth-om, Vaš multimedijalni sistem R-link 2 se povezuje sa Vašim smartfonom čim uđete u Renault TALISMAN. Nepotrebno je da unosite brojeve Vaših novih kontakata; Vaš imenik se automatski sinhronizuje. Što se tiče povezivanja, Renault TALISMAN može mnogo toga da uradi. Napunite svoje mobilne uređaje na USB priključcima koji su raspoloživi i na prednjim i zadnjim sjedištima. Dijelite Vaše muzičke sadržaje preko USB portova na prednjoj strani ili preko porta za SD karticu ili pomoćnog ulaza.
Za maksimalnu bezbjednost, imate mogućnost da kontrolišete svoj multimedijalni sistem putem glasovne kontrole. Sa funkcijama SMS to Speech ili Text to speech, saznaćete šta Vam je pristiglo od SMS-ova i mejlova, a nećete morati da skrećete pogled sa puta. R-link 2 vam daje lekciju o optimalnoj udobnosti i bezbjednosti.
R-Link prodavnica
 
 
 

Zahvaljujući aplikacijama dostupnim u R - Link prodavnici, Renault TALISMAN pojednostavljuje i obogaćuje Vaš svakodnevni život. Prva aplikacija – Prodavnica automobila, nudi Vam aplikacije dizajnirane specijalno za upotrebu u Vašem vozilu. Možete joj pristupiti sa svog tableta putem R-link 2 ili od kuće, sa računara preko My Renault.
Uživajte godinu dana u ponuđenoj konekciji: slobodan pristup službi TomTom Traffic (saobraćaj) i ažuriranim mapiranjem Evrope ... ali i 3 besplatna mjeseca pristupa funkciji Coyote Series (u zavisnosti od zemlje) kako biste bili pravovremeno obavješteni o incidentima.*
*Internet veza trenutno nije dostupna u Crnoj Gori