TALISMAN Grandtour

Motori i performanse

Efikasnost motora

Motori Energy TCe 150 EDC i Energy TCe 200 EDC

Sačuvajte kontrolu nad potrošnjom goriva i emisijama CO2, bez lišavanja zadovoljstva u vožnji. Motori ENERGY TCe 150 i ENERGY TCe 200 poseduju tehnologiju koja potiče iz svijeta Formule 1. Sa njima ćete doživeti osjećaj snage i dinamike. U kombinaciji sa automatskim 7-stjepenim menjačem EDC sa dvostrukim kvačilom objezbijeđuju fleksibilnu i odzivnu vožnju pri svim brzinama.

Motor Energy dCi 110 Eco2

Prepustite se neverovatnom uživanju koje objezbijeđuje motor ENERGY dCi 110 ECO2. Sa novim turbopunjačem objezbijeđuje vam efikasan, snažan i fleksibilan rad već pri malim brzinama. Zahvaljujući tehnološkim inovacijama kao što je kontrola radne temperature motora ili povrat energije pri kočenju, imaćete najveću moguću uštjedu u potrošnji goriva i najniže emisije, a istovremeno ćete uživati u vožnji.

Motori Energy dCi 130 i Energy dCi 160 Twin Turbo

Motori Energy dCi 130 i Energy dCi 160 Twin Turbo vam sa tehnologijama iz sveta Formule 1 pružaju osjećaje kakve daju 2-litarski motori, samo što je pri tome potrošnja goriva manja. Motor Energy dCi 160 je zahvaljujući tome što ima dva turbopunjča odzivan pri svim brzinama, zbog čega je simbol za efikasnost i snagu u svim okolnostima.

Automatski mjenjač EDC

Automatskim mjenjačem EDC sa dvostrukim kvačilom kombinujete udobnost automatskog menjač sa odzivnošću i ekonomičnošću ručnog menjača. Ovaj menjač svoju odzivnost prilagođava izabranom načinu vožnje i objezbijeđuje fleksibilnu i dinamičnu vožnju uz smanjenu potrošnju goriva.

Performanse

Eco Driving

Ekonomičan način Eco koji deluje naročito na parametre motora, utiče na smanjenje potrošnje goriva bez narušavanja udobnosti u vožnji. Svojoj vožnji možete da dodate i druge sisteme za pomoć u kontroli potrošnje goriva kao što su Eco monitoring, Eco coaching i Eco scoring, čime možete da smanjite potrošnju goriva. 

Aerodinamika

Aktivni otvori za vazduh u masci hladnjaka, vođenje protoka vazduha ispod poklopca motornog prostora, vazdušna zavjesa i aerodinamične ploče na šasiji brinu za smanjenje gubitka energije zbog otpora vazduha. Zahvaljujući naporima naših inženjera i dizajnera uspjeli smo u najvećoj mogućoj meri da smanjimo potrošnju goriva automobila Renault Talisman Grandtour.
TALISMAN Grandtour - Sigurnost i pomoć u vožnji

Sigurnost i pomoć u vožnji

Naša stručnost u vašoj službi

Otkrijte njegove karakteristike