Renault TALISMAN Grandtour

Elegantan dizajn

Dizajn spoljašnjosti

Igrajte na kartu zavodljivosti

Renault TALISMAN Grandtour

Divite se njegovim skladnim dimenzijama

Renault TALISMAN Grandtour odmah upada u oči svojim snažnim prednjim dijelom, izoštrenim profilom, naglašenim bokovima i odlučnim pogledom. Jedistvenu eleganciju naglašava prepoznatljiv svjetlosni potpis, hromirane ukrasne lajsnei dvobojne 18- ili 19-inčni naplatci*. Vitka, a takođe dinamična i moderna forma karavana vas poziva da pogledate unutrašnjost.
* 18" ili 19" naplatci su dostupni kao sjerijski ili opcioni u zavisnosti od izabranog nivoa opreme.
Renault TALISMAN Grandtour

Dopustite da vas zavjede izuzetan prednji deo

Sportski izgled automobila Renault TALISMAN Grandtour dodaje element strasti osnovnim karakteristikama vozila ove kategorije. Svjetlosni potpis kombinuje tehnologiju svjetlećih dioda LED* Pure Vision® sa prepoznatljivim dnevnim svijetlima u obliku slova C. Skladne dimenzije i vjelika ukrasna maska doprinose atraktivnom i dinamičnom izgledu automobila. 
* LED svjetla su dostupna kao sjerijska ili opciona u zavisnosti od izabranog nivoa opreme.
Renault TALISMAN Grandtour

Oduševite se svjetlosnim potpisom zadnjih svjetala

Svjetlosni potpis zadnjih svjetala automobila Renault TALISMAN Grandtour otkriva njegov odlučan i moderan karakter koji ga čini različitim od ostalih. Svojom elegancijom i originalnošću osvojiće vas na prvi pogled.
Renault TALISMAN Grandtour

Izaberite elegantne aluminijumske naplatke

Elegantni dvobojni naplatci dostupni u 17-inčnoj, 18-inčnoj i 19-inčnoj varijanti zaokružuju njegov elegantan profil.
Renault TALISMAN Grandtour

Uživajte u dobrodošlici

Priđite bliže, Renault TALISMAN Grandtour vas prepoznaje. Uključuje dnevna svjetla, osvetljava unutrašnjost, rasklapa retrovizore i uključuje ambijentalno osvjetljenje. Sjedišta se pomeraju prema poslednjim zadanim postavkama, a vozača će pozdraviti zvučna i vizuelna animacija na ekranu na dodir. Kada stignete na cilj, sjedište će se pomeriti 5cm unazad i olakšaće vam izlazak iz vozila. Kada se udaljite od Renault TALISMAN Grandtour-a, vrata će se automatski zaključati, a osvjetljenje će se još jednom upaliti.*
*U zavisnosti od paketa opreme

Dizajn unutrašnjosti

Udobnost: uživajte u prijatnoj unutrašnjosti


Uživajte u slobodi kretanja

Prostrana unutrašnjost Renault TALISMAN Grandtour-a nudi vam neograničenu slobodu kretanja. Sigurno će vas osvojiti široka središnja konzola, sjedišta iz poslovne klase i visina putničkog prostora. I putnicima na zadnjim sjedištima biće udobno zahvaljujući velikom prostoru za noge.

Opustite se

Vozačevo sjedište vam ugađa na posjeben način, jer vas po želji masira, grije ili hladi. Možete da sačuvate do 8 podešenih položaja za vožnju, a 4 načina za masažu obezbeđuju udobnost za vaša leđa, lumbalnog dela. Kada je veoma hladno možete da uključite grijanje volana na željenu temperaturu da vam grije ruke.


*U zavisnosti od paketa opreme

Iskoristite brojna mjesta za odlaganje i velikodušnu prostranost putničkog prostora.

Renault TALISMAN Grandtour vam kao karavan vjelikih razmjera nudi brojna mjesta za odlaganje koja su inteligentno raspoređena po putničkom prostoru. Već samo u vjelikim pretincima na vratima i hlađenom pretincu u naslonu za ruke* imate na raspolaganju 25 litara prostora za odlaganje. Zapremina prtljažnika iznosi 572 l. Grandtour verzija automobila Renault Talisman je primer prilagodljivosti, bez obzira da li se radi o dugim ili kratkim putovanjima.

* Dostupno samo u vozilima sa automatskim mjenjačem EDC

Opustite se, pametni klima uređaj će se pobrinuti za vašu udobnost

Klima uređaj automobila Renault TALISMAN Grandtour se zahvaljujući senzoru vlage automatski uključuje kada je izmjereni nivo vlage u unutrašnjosti previsok. Zamagljena stakla više neće ometati vašu vidljivosti.

Dišite, senzor otrovih gasova vas štiti od zagađenog vazduha

Treba vam više vazduha? Ventilacionim sistemom automobila Renault TALISMAN Grandtour možete da upravljate preko multimedijalnog sistema R-LINK 2. Presreće mikročestice, prašinu, polen i mirise izduvnih gasova. Ventilacioni sistem može prilikom dostizanja gornje granice zagađenosti vazduha automatski da pređe na kruženje unutrašnjeg vazduha da bi sačuvao čist vazduh u unutrašnjosti.
TALISMAN Grandtour

Uživajte u pažljivo dotjeranoj unutrašnjosti

Mnogo pažnje smo posvjetili izboru unutrašnjih materijala i kvalitetu završne obrade automobila Renault TALISMAN Grandtour. Da biste se u njemu dobro osjećali, pažljivo smo se posvjetili svakom detalju. Putnički prostor sa luksuznom centralnom konzolom i vjelikim 8,7-inčnim (22 cm) ekranom i R-LINK 2 Multimedijalnim sistemom predstavlja svjet tehnologije i udobnosti.

Otkrijte njegove performanse