Dupla kabina

Novi Trafic Dupla kabina
Back
KABINA
 
 
 

KABINA

Armaturna ploča savremena dizajna i srijedišnja konzola koja objedinjuje multimedijalni sistem i klima uređaj stavljaju vozača u ugodno i ergonomsko okružje. Vozačev položaj u vožnji je idealan zahvaljujući brojnim mogućnostima namještanja sjedišta i upravljača. 
Na kraju, zapremina pretinaca od 90 litara raspoređenih po kabini, među kojima je onaj od 54 l ispod suvozačeve klupe, omogućuju odlaganje svih svakodnevno potrebnih predmeta.
PONUĐENE VERZIJE
 
 
 

PONUĐENE VERZIJE

Dvostruka kabina koja kombinuje prevoz putnika i tereta ponuđena je u verzijama L1 i L2, s jednim ili dvojem zastakljenim kliznim vratima, i omogućuje prevoz do šest osoba.
ZADNJA KLUPA
 
 
 

ZADNJA KLUPA

Ugodna i udobna, dvostruka kabina nudi, zavisno od verzije, zadnju klupu sa tri mjesta i pretinac ispod sjedišta koji se vadi, ili udobnu klupu s naslonom za leđa koji se može namještati. 
Tu su još i nasloni za laktove, zavjese za zaštitu od sunca, svijetlo za čitanje, zvučnici, utičnica od 12 V, osvijetljene stepenice (zavisno od visine opreme).
TERETNI PROSTOR
 
 
 

TERETNI PROSTOR

Dvostruka kabina ima korisnu zapreminu od 3,2 m3 (4 m3 u verziji L2). Verzijom L1 mogu se prevoziti predmeti dužine do 2 m (2,4 m u verziji L2).
Dostupna je sa zadnjim krilnim ili vratima na podizanje. Uz doplatu je dostupna i drvena obloga poda kao i delimične obloge bočnih stranica.