GT LINE FOKUS

Novi Renault MEGANE GT-Line
Nazad
Otkrijte ga
 
 
 

Doživite iskonski sportski užitak s novim Renault MEGANE-om. Odaberite spoljašnji izgled i unutrašnje uređenje u duhu verzije GT. Na izboru vam je široka ponuda motora!
Jedinstven spoljašnji izgled
 
 
 

Novi prednji branik s posebnim prednjim spojlerom i usisnicima vazduha, spoljašnji branik s difuzorom, posebni 17 ili 18-inčni naplatci, plava boja karoserije Iron, ukrasni elementi u verziji Dark Metal, oznaka GT-Line na blatobranima i vratima prtljažnika... Prepustite se očaravajućem, jedinstvenom dizajnu novog Renault MEGANE GT-Line.
Ekskluzivna unutrašnjost
 
 
 

Otkrijte sportsku unutrašnjost koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Sedišta s integrisanim naslonom za glavu i ojačanom bočnom potporom, poseban upravljač GT-Line, ekskluzivna unutrašnjost s ukrasima u plavoj boji Vollubilis, aluminijumski umetci instrument table s oznakom GT-Line... Naprosto vas mami da preuzmete kontrolu.
Odaberite motor
 
 
 

Odaberite motor koji vam najbolje odgovara. Svoj novi Renault MEGANE GT-Line možete opremiti većinom motora iz ponude novog Renault MEGANE-a*. Na raspolaganju su vam benzinski i dizel motori najnovije generacije.

* U zavisnosti od tržišta