R&GO

Twingo R&Go
Nazad
Aplikacija R&Go
 
 
 
 
 

Praktična i pametna aplikacija za maksimalno uživanje u kabini Vašeg Renault-a. R&Go® je praktična i pametna aplikacija za Vaš pametni telefon, razvijena za besprekornu povezanost sa Vašim vozilom Renault. U boemskom trendu sa svojom ružičastom bojom, klizi po ulici kao po podijumu! « Fashion » ali ne po svaku cijenu, shvata da su detalji ti koji čine stil: spoljašnja ogledala i crni ukrasni elementi, aluminijumske felne u ružičastoj...
Njegov interfejs sa 4 dugmeta – Telefon, Multimedija, Vozilo i Navigacija – zamišljeno je tako da otkrijete novi način korišćenja Vašeg pametnog telefona/tableta u Vašem Renault-u i da pristupite funkcijama Vašeg telefona i vozila na ergonomski i intuitivan način! R&Go je dostupan za Apple iOS i Android (pogledajte listu kompatibilnih telefona)
Navigacija
 
 
 

Bezbrižno vozite do odrjedišta! R&Go Vam nudi jednostavan pristup aplikacijama za navigaciju na Vašem telefonu (Waze, Google Maps …) ili ugrađenu aplikaciju* razvijenu sa CoPilot Premium da Vas vodi do Vašeg odrjedišta. Vi treba samo da izaberete gdje da odete sa svojim TWINGOM.

*plaća se
Ostale funkcije:
* "Pronađi moj auto": pamti posljednji položaj vozila i pokazuje Vam kako do njega pješke.
* Tačke od interesa sa informacijama zajednice Yelp.
* Osnovne informacije o parkingu / benzinskim stanicama u blizini ili na odrjedištu.
* Kartogafija jedne zemlje je uključena u cijenu radio uređaja za kupce Renault Twinga i moći će da se preuzme besplatno.
Vozilo
 
 
 

Vaše vozilo na Vašem pametnom telefonu/tabletu : R&Go® je povezan* sa Vašim vozilom preko Bluetooth-a. Pratite na Vašem pametnom telefonu/tabletu podatke sa putnog računara, koristite funkcije Renault Driving Eco2 za ekonomičniju vožnju ili pretvorite svoj uređaj u drugu instrument talblu sa tahometrom i upozorenjima na promjenu brzine*.

. Driving Eco2 ocijenjuje Vašu vožnju. Ukupan rezultat zavisi od odnosa pređene udaljenosti /potrošnje, bodova dobijenih za ubrzanje, predviđanje i promjenu stepena prijenosa, kao i o trenutnoj i prosečnoj potrošnji.
. Instrument tabla: tahometar, potrošnja, informacije o vožnji (brzina, brojač kilometara, udaljenost) i spoljna temperatura. 
. e-vodič za vozilo i podaci o predstojaćim događajima (link MyRenault)


* Integrisanje R&Go / vozilo je ekskluzivno na vozilima Renault opremljenim radiom Connect R & GO®
Telefoniranje i multimedija
 
 
 


Multimedija
Slušajte muziku koju želite sa Vašeg telefona, USBa ili radija. A možete i da otkrijete koja muzika se pušta preko funkcije « Song ID».

Telefon

Telefonirajte ili primite pozive tokom vožnje. Potražite svoje kontakte u dva klika. Dobili ste SMS poruku? Ne brinite, koristeći funkciju SMS-To-Speech* pročitajte poruku a da pritom ne skrećete pogled sa puta!


*SMS-to-Speech : Samo za Android. Jezici: En /Fr /Nem /It /Šp