R-Link

Twingo R-LINK
Nazad
Dizajn i ergonomija
 
 
 

Savršeno ugrađen u instrument tablu, R-LINK Evolution nudi moderne interfejsove i naročito dobru grafiku na svim svojim sadržajima.

Sada opremljen novim ekranom, imate mogućnost zumiranja, ili upravljanja dodirom kao kod pametnih telefona ili tableta.

Njegov veliki ekran osetljiv na dodir, sa komandama na upravljaču i glasovnim upravljanjem putem R-LINK Evolution je dizajniran za svijet automobila. Zahvaljujući glasovnom prepoznavanju, diktirajte adresu, pozovite, telefonirajte ili pokrenite aplikaciju držeći oči na putu i ruke na volanu.

R-LINK Evolution je prilagođena Vašim potrebama i čini Vaš život lakšim: personalizovana početna stranica, konekcija Bluetooth sa Vašim pametnim telefonom...
Navigacija
 
 
 

Uživajte u navigaciji TomTom®, jednostavnoj i efikasnoj koja vas bezbjedno vodi do Vašeg odrjedišta. Takođe dobijate 12 mjeseci besplatno HD Traffic, i najbolje informacije o saobraćaju u realnom vrijemenu za izračunavanje Vašeg puta i optimalne putanje (u zavisnosti od zemlje).
Telefoniranje i multimedija
 
 
 

Telefonirajte u režimu slobodne ruke preko Bluetooth®. Kad uđete u Vaše vozilo, R-LINK Evolution sinhronizuje Vaš imenik i prikazuje listu Vaših kontakata (u zavisnosti od telefona).

Telefoniranje postaje lako. Zaustavite, pozovite broj ili potražite kontakt na ekranu osjetljivom na dodir R-LINK Evolution. Tokom vožnje možete da koristite kontrole na volanu ili glasovno prepoznavanje.
Provjerite spisak kompatibilnih telefona
Bluetooth radio sa povezivanjem Box i audio streaming, klima uređaj, grejana sjedišta, panoramski krov i zatamnjena zadnja stakla su opcije koje će Vas oduševiti.
Intenet i usluge
 
 
 

Povezivanje i personalizovanje sa samo nekoliko klikova za funkcije i usluge na Vašem Renault R-LINK Evolution.

Za ovo, posjetite R-LINK Store gdje ćete naći katalog sa bogatim i raznovrsnim aplikacijama, preuzmite sve aplikacije koje su Vam dostupne na Vaš putni računar u Vašem vozilu (trnutno nije dostupno u Crnoj Gori).