Renault KADJAR

Motori i performanse

Motori

Snažni motori

Beskompromisna efikasnost

Motori Energy koji pokreću Renault KADJAR, efikasni su, pouzdani i ekonomični. Osim sistema Stop&Start s prikupljanjem energije pri kočenju, obedinjuju ceo niz tehnologija, poput smanjenja obima motora, smanjenja trenja ili naših najnovijih sistema ubrizgavanja, koje omogućavaju ostvarivanje uzornih nivoa efikasnosti i potrošnje. Sve to nije na uštrb vašeg uživanja u vožnji sa prilagodljivim i žustrim motorima već pri malom broju obrtaja.

Energy dCi 110 ECO2 i Energy dCi 110

Svakodnevna efikasnost i performanse, jasne su odlike motora Energy dCi 110. Osmišljen kako bi vam omogućio udobnu i štedljivu vožnju, u ovaj motor su po prvi puta ugrađeni čelični klipovi koji optimiziraju efikasnost smanjujući trenje. Osim s ručnim 6-stepenim mjenjačem, dostupan je i s automatskim 6-stepenim prenosom EDC sa dva kvačila. Izuzetno je efikasan: troši samo 3,8 l/100 km* i ispušta svega 99 g CO2/km*. 

Dostupan je s mjenjačem EDC sa dva kvačila za još jednostavniju i udobniju vožnju!

*Potrošnja goriva i emisije homologovane su prema važećim propisima.

Motor Energy dCi 130

Otkrijte užitak u vožnji! Dostupan u verziji s pogonom na sva četiri točka, motor Energy dCi 130 objedinjuje stručnost Renault-ovih inženjera za motore. Istovremeno efikasan i ekonomičan, nudi vam beskompromisan užitak u vožnji. Sa ovim motorom Kadjar troši svega 4,3 l/100 km* (u mešovitoj vožnji) i ispušta 113 g CO2/km*!

*Potrošnja goriva i emisije homologovane su prema važećim propisima.

Motor Energy TCe 130

Probajte elastičan motor koji je odzivan već pri niskim obrtajima! Benzinski motor Energy TCe 130 odlikuje niska potrošnja goriva i snaga.

Performanse

Otkrijte njegove performanse


Da li želite da vozite Renault KADJAR?

Otkrijte njegove karakteristike