Renault KADJAR

Karakteristike

Otkrijte njegovu svestranost

Beskompromisna svestranost


Otkrijte nove doživljaje

Otisnite se u avanturu

Karakteristike sportskog terenca

Pogodan za sve puteve


Sa SUV-om Renault KADJAR-om možete da istražujete nove puteve. Sa povišenim podvozjem i tri načina prenosa snage: 4WD, 2WD sa sistemom Extended Grip i 2WD, biće vam saveznik u svim okolnostima. Promenite okruženje. Doživite nova iskustva. Okrenite dugme i vaš SUV sa pogonom na sva četiri točka sasvim sigurno otkriće vam predele od kojih zastaje dah.
Povišeno podvozje, aluminijumski nosači, bočne zaštite, donja zaštitna lajsna na prednjem i zadnjem dijelu žele vam dobrodošlicu u svijet SUV-a KADJAR.

Uđite u svijet udobnosti i sigurnosti

Sigurnost i udobnost su najvažniji

Tehnologija u službi sigurnosti

Tehnologija u službi sigurnosti

Jedan od zadataka koji smo postavili pri izradi Renault KADJAR-a je da se obezbedi jednostavnija, mirnija i ravnomernija vožnja. Sistemi pomoći pri vožnji obezbeđuju sasvim sigurnu vožnju. Prilagodite svoju brzinu, zadržite smer vožnje, kontrolišite mrtve uglove i jednostavno parkirajte: vožnja još nikada nije bila tako jednostavna kao sa Renault KADJAR-om.

Sistem za pomoć pri parkiranju Easy Park Assist

Parkiranje nikada nije bilo tako jednostavno kao sa funkcijom Easy Park Assist. Sistem za nekoliko sjekundi proceni prostor koji je na raspolaganju i odredi smer puta. Pored toga sigurnosni sistem sa 360° pokrivenosti koga čine kamera za vožnju unazad i prednji, bočni i zadnji senzori, upozorava vas na moguće prisustvo prepreka oko vozila.

Aktivno kočenje u slučaju nužde (AEBS)

Renault KADJAR vas upozorava na opasnost od sudara sa vozilom ispred vas. Ako se ne odazovete na upozorenje ili vaš odziv nije dovoljan, uključuje se sistem aktivnog naglog kočenja (AEBS) da bi sprečio sudar odnosno da ga ublaži, ako nije moguće da se izbegne.

Upozorenje za prekoračenje brzine sa prepoznavanjem saobraćajnih znakova

Prilagodite vožnju prema podacima saobraćajnih znakova koje je detektovala kamera. Sistem vas upozorava na dozvoljenu brzinu i predlaže da sačuvate tu vrednost u podešavanju limitera brzine. Ako prekoračite dozvoljenu brzinu, na instrument tabli se prikazuje vizuelno upozorenje.

Sistem za upozorenje za mrtvi ugao

Ako se neko vozilo nalazi u vašem mrtvom uglu, na to vas upozorava svjetlosni signal na levom ili desnom spoljašnjem retrovizoru.

Pasivna i aktivna sigurnost na najvišem nivou

Zato što nikada ne znamo gde nam prijeti opasnost, bolje je da smo na nju uvek spremni. Sa Renault KADJAR-om objezbeđeno je sve: šest sigurnosnih jastuka (prednji vazdušni jastuci, bočni jastuci za zaštitu glave/grudnog koša, sigurnosne zavjese), zatezači sigurnosnih pojaseva sa limiterom zatezne sile, nasloni za glavu za zaštitu od "trzajnih povreda" i sistem za zaštitu djece na najvišem nivou sa dva pričvršćivača ISOFIX (na zadnjim bočnim sjedištima) za sprečavanje nepravilnog montiranja, preporučeno od Udruženja za prevenciju u drumskom saobraćaju.

Upozorenje za nenamernu promenu vozne trake

Pri brzini iznad 70 km/h sistem vas obaveštava o nenamernom prekoračenju isprekidane ili pune linije. Upozorenje doprinosi vašoj sigurnosti u vozilu, jer vas upozorava na smjer vožnje, gde biste mogli da skrenete sa puta.

Prikazani izgled novog Espacea.

Automatsko uključivanje/isključivanje dugih svjetla

Automatsko ukljucivanje dugih/kratkih svijetala omogucava optimalnu vidljivost u zavisnosti od prisustva drugih vozila na putu.

Prikazani izgled novog Espacea.

Istražite sve puteve

Spreman za sve puteve

Prikladan za sve puteve

Prianjanje na putu po mjeri

Sa originalnim SUV-om Renault KADJAR-om možete da istražite sve puteve. Sa povišenim podvozjem i tri načina prenosa snage – 4WD, 2WD sa Extended Grip-om i 2WD – biće vaš saveznik u svim okolnostima.

Pogon 4WD

Promenljivi uslovi vožnje?
Okrenite dugme i izaberite najprimereniji način. Dostupna su tri načina rada:
– 2WD: vuča samo na prednje točkove. U normalnim uslovima vožnje obezbeđuje najniži mogući nivo potrošnje goriva.
– Auto: sistem automatski podešava raspodjelu obrtnog momenta i reguliše prenos snage između pojedinačnih prednjih i zadnjih točkova. Zagarantovani su najbolji mogući prenos snage i najviši stepen sigurnosti.
– Lock: omogućava ravnomernu raspodjelu obrtnog momenta između prednjih i zadnjih točkov pri brzini do 40 km/h na neasfaltiranim podlogama (zemlja, pijesak, blato, sijneg).
Uz Renault KADJAR komplikovane situacije više ne postoje!

Extended Grip

Odlično prianjanje na putu bez obzira na uslove vožnje. Napredna funkcija za kontrolu vučne snage Extended Grip koja je ugrađena u sistem ESP, Renault KADJAR-u omogućava manje proklizavanje i optimalnu vučnu snagu na oba prednja pogonska točka.

Izaberite najbolji ugradni multimedijalni sistem

Multimedijalni sistem R-Link 2

R-Link 2: najbolji ugrađeni multimedijalni sistem

Kontrolišite vozilo vrhovima prstiju. Sa multimedijalnim sistemom R-Link 2 iskusite bogat, intuitivan, inovativan doživljaj vožnje sa internet konekcijom. Njegov veliki 7`` ekran omogućava jedinstvenu udobnost pri korišćenju. On je pravi tablet na dodir koji omogućava prevlačenje ikona i prikaz informacija sa funkcijom skrolovanja i zumiranja ... Udobno smješteni u svom Renault KADJAR-u možete sa sistemom R-Link 2 pretraživati po internetu kao da ste kod kuće zavaljeni na kauču sa svojim tabletom.

Personalizujte sistem R-Link 2 po sopstvenim željama

Nove početne stranice na vašem tabletu R-Link 2 omogućavaju jednostavan pristup vašim omiljenim funkcijama. Možete da kreirate do šest korisničkih profila. Jednim klikom svako pristupa svojim postavkama za navigaciju, multimedijalnim sadržajima, konfiguraciji sistema pomoći pri vožnji i "svojoj" boji instrument table.

Ostanite povezani

Otkrijte sveobuhvatan funkcionalan meni koji je organizovan po oblastima:

- "Navigacija" sa mapama TomTom,
- "Multimedijalni sadržaji" za reprodukciju muzike sa prenosnih uređaja ili prikazivanje slika* i video zapisa*,
- "Telefonija" sa funkcijom telefoniranja slobodnih ruku Bluetooth,
- "Vozilo" za kontrolu brojnih podešavanja i sistema za pomoć pri vožnji i
- "Aplikacije" gde su dostupne sve aplikacije i usluge Renault ili pristup prodavnici R-Link Store.** 

Sa višenamenskim priključcima možete da povežete sve svoje multimedijalne uređaje: dva USB-priključka, jedan 3,5mm priključak i dve 12 V utičnice: jedna napred i jedna pozadi.

* Samo kada je vozilo zaustavljeno
** Trenutno nije dostupno u Srbiji

Istražite prodavnicu R-Link Store

Sa sistemom R-Link 2 doživite put na drugačiji način. Nudimo vam jednogodišnju besplatnu internet konekciju za pristup prodavnici R-Link Store kako biste mogli svoj tablet da obogatite aplikacijama koje su dizajnirane za korišćenje u automobilu. Sa svojim aplikacijama R-Link, Renault KADJAR vam pojednostavljuje put i optimizuje vožnju.

Renault Kadjar Bose® Edition


Renault KADJAR XMOD


Da li želite da vozite Renault KADJAR?