KADJAR

Odaberi drugačiji put

Renault KADJAR

Odvažite se, doživite više!

Dizajn spoljašnjosti

Ostavlja snažan utisak

Fluidne linije, izrazita ukrasna maska, izraženi bokovi, inovativan svjetlosni potpis, 17" ili 19" felne od aluminijuma ... Renault KADJAR je izvor inspiracije i odlikuju ga robusnost, pouzdanost i sportski duh. Dok vas prati pri svakodnevnim poslovima, zrači odlučnošću i istančanim ukusom. Čeka na vas da se otisnete ka novim predelima.

Dizajn unutrašnjosti

Renault KADJAR - Détail sellerie grise cuir/tissu

Uđite u sportsku i sofisticiranu unutrašnjost

Sa Renault KADJAR-om i njegovom prostranom i svjetlom unutrašnjošću, vaša avantura će biti u znaku udobnosti. Panoramski krov, dupli ukrasni šavovi, ergonomska sjedišta, instrument tabla sa mekom oblogom, visoka i velika središnja konzola, hromirani rubovi merača i ručice mjenjača ... pobrinuli smo se za završnu obradu da bismo vam ponudili sofisticiranost do najsitnijih djetalja.

Izbor vozila i opreme

Renault KADJAR - motori i performanse

Snažni motori

Beskompromisna efikasnost
Renault KADJAR - karakteristike

Karakteristike

Beskompromisna svestranost. Sigurnost i udobnost su najvažniji. Spreman za sve puteve. Otisnite se u avanturu. Multimedijalni sistem R-Link 2
KADJAR

Cijene i specifikacije

Preuzmite aktuelni cjenovnik KADJAR. Preuzmite katalog KADJAR i KADJAR Iconic. Preuzmite katalog dodatne opreme.

Renault KADJAR XMOD

Otisnite se na putovanje
KADJAR XMOD je zbog odličnog vladanja na putu i svog robusnog izgleda napravljen za izlet u nepoznato. Da li ste spremni za otkrivanje novih predela?

Renault KADJAR BOSE® EDITION

Sofisticiranost i kvalitetna akustika
Renault KADJAR BOSE® EDITION spaja sportsku eleganciju sa jedinstvenim akustičnim doživljajem i nudi vam zadovoljstvo u vožnji.

Da li želite da vozite Renault KADJAR?

Otkrijte njegov dizajn