Iconic

KADJAR Iconic
Nazad
KADJAR Iconic
 
 
 

Otkrijte ga

Stil još odlučniji, izgled još savremeniji, ograničena serija Iconic privlači poglede.
Avantura u svečanom odijelu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avantura u svečanom odijelu

Odlučite se za Renault KADJAR Iconic i dodajte stila Vašim putovanjima. Prefinjene i elegantne linije, ekskluzivni 19-inčni naplatci Extrême u crnoj dijamant boji naglašenim crvenim centralnim poklopcem sa poliranim rombom, prednji farovi Full LED Pure Vision, crne zaštitne lajsne... Renault KADJAR se još jednom izdvaja svojim izgledom i jedinstvenošću.
Doživite grad na intenzivniji način
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doživite grad na intenzivniji način

Uživaćete u njegovoj unutrašnjosti, od kožnih sjedišta boje Carbon sa ugrađenim grijanjem do prvoklasnih patosnica i crvenih šavova koji sa elegancijom naglašavaju dizajn unutrašnjosti. Čak smo pomjerili granice naše strasti prema detaljima tako što smo ukrasili dio oko otvora za ventilaciju mineralnom teksturom crne boje....Udoban i na putevima van grada, Renault KADJAR Iconic takođe prolazi kroz grad u velikom stilu.
Povezani uređaji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Povezani uređaji

Tablet na dodir R-LINK 2 integrisan u instrument tablu, sistem za automatsko uključivanje dugih i kratkih svijetala, upozorenje na nenamjernu promjenu saobraćajne trake, upozorenje na prekoračenje brzine sa funkcijom prepoznavanja saobraćajnih znakova... Renault KADJAR Iconic je izuzetno opremljen! On takođe nudi digitalni radio DAB Bose® Sound System i Easy Park Assist u opciji.