Renault Grand SCENIC

Karakteristike

Ponovo otkrijte zadovoljstvo u vožnji

Ponovo otkrijte zadovoljstvo putovanja

Komforna sjedišta

Smjestite se u komforna sjedišta. Njihova pena dvostruke gustine pruža izuzetnu podršku. Njihovih 8 električno podesivih režima i masažna funkcija napred,  pruža optimalnu udobnost i prilagođavanje.

Prostrana kabina

Centralna konzola Easy Life ili zadnje pokretno sjedište, zahvaljujući pametnoj i modularnoj opremi modela Renault Grand SCENIC, omogućavaju vam da sami definišete svoju konfiguraciju u kabini.

Vetrobransko staklo

Zahvaljujući svom trodelnom vetrobranskom staklu, Renault Grand SCENIC nudi vam panoramski pogled na put. Ništa vam više ne može promaći!

Doživite inovacije

Tehnologija MULTI-SENSE

Prilagodite parametre Grand SCENIC-a svom raspoloženju uz pomoć tehnologije MULTI-SENSE. U potpuno personalizovanom doživljaju, MULTI-SENSE vam omogućava da od pet dostupnih režima rada odaberete željeni ambijent i način ponašanja vašeg vozila.

Head Up ekran u boji

Zahvaljujući Head Up ekranu u boji, imate sve važne informacije u vidnom polju. Brzina, GPS navigacija ili sistemi za pomoć u vožnji, saznaćete sve parametre za bezbrižnu vožnju.

Easy Park Assist

Vaše manevrisanje nije nikada bilo lakše! Zahvaljujući tehnologiji Easy Park Assist sa kamerom za vožnju unazad i 12 senzora, za lako parkiranje vama ostaje samo da upravljate gasom i pedalom.

Doživite iskustvo 2.0

Tablet na dodir R-LINK 2

Upravljajte svim tehnologijama modela Renault Grand SCENIC sa samo nekoliko klikova. Sa ekranom na dodir, dostupnim u vertikalnom formatu veličine od 8,7 inči možete da postavite parametre pomoći u vožnji, navigaciju do određene destinacije, obavite poziv ili pošaljete e-mail samo zvukom svoga glasa. Sa do 6 personalizovanih profila, svaki vozač može da sačuva svoja podešavanja, omiljene aplikacije i omiljena odredišta.

*Internet veza nije dostupna u Crnoj Gori

Bose Surround© audio sistem

Inženjeri Bose® i Renault su zajedno radili na razvoju Surround zvuka prilagođenog za Grand SCENIC. 13 visokokvalitetnih zvučnika idealno raspoređeni u kabini vozila transformišu Grand SCENIC u veliki auditorijum. Zahvaljujući centralnom zvučniku, glasovi i instrumenti se reprodukuju realno i sa finesama. Zvučnici Surround u kombinaciji sa tehnologijom Bose® Surround daju zvuk jedinstvene i impresivne dimenzije.

Vozite bezbrižno

Naglo aktivno kočenje sa otkrivanjem pešaka

Pješak koji iznenada pretrčava ulicu kako bi stigao na autobus? Budite bezbrižni. Renault Grand SCENIC može da detektuje pješake i da vas upozori u slučaju opasnosti. On može sam da zakoči ukoliko postoji neposredna opasnost od sudara, a da vi, pritom, ništa ne preduzmete.

Asistencija za održavanje vozila u saobraćajnoj traci

Napuštate svoju saobraćajnu traku, a da toga niste ni svjesni? Renault Grand SCENIC detektuje liniju razdvajanja saobraćajnih traka i vraća vas u vašu.

Upozorenje na otkrivanje zamora

Ne bojte se više monotonije na dugim putovanjima autoputem. Algoritam analizira vašu putanju u realnom vremenu i upozorava vas ako detektuje bilo kakvu anomaliju povezanu sa zamorom.

Prilagodite unutrašnjost

Pojednostavite vaša putovanja

One-Touch instant prilagodljivost

Treba da prevezete dugačke ili glomazne predmete? Ništa lakše sa modelom Renault Grand SCENIC! Oborite sjedišta jednostavnim pritiskom kako biste dobili ravan pod i time obezbedili rekordnu zapreminu prtljažnog prostora.

Klizna konzola i fioka Easy Life

Kultna oprema modela Grand SCENIC, njegova klizna konzola Easy Life zapremine 13 l prima sve vaše svakodnevne sitnice i omogućava vam da organizujete prostor po vašoj želji.
Na strani suvozača, fioka Easy Life vam pruža 11.5l prostora za odlaganje.

Tablet Easy Life

Zahvaljujući stočiću Easy Life sa elastičnim držačima, vaši putnici pozadi mogu da koriste svoje pametne telefone ili tablete sa ekranima na dodir u najvećoj mogućoj udobnosti. Utičnice za USB, iza centralne konzole, omogućavaju punjenje njihove multimedijalne opreme.

Cijene i specifikacije