Grand SCENIC

Elegantan dizajn

Zatreperite za njegovim novim dizajnom

Dizajn spoljašnjosti

Dozvolite da vas zavede

Divite se njegovoj izvajanoj silueti

Zato što i velike porodice imaju pravo na dizajn, Renault Grand SCENIC ima sasvim nov izgled. Prepustite se zavodljivosti njegovog elegantnog i aerodinamičnog stila.

Savremena pojava

Točkovi od 20" u seriji bez presedana su u segmentu, dvobojna karoserija i specifična boja za lansiranje Braon Vison. Renault Grand SCENIC potvrđuje svoju savremenost.

Svjetlosni potpis

Vertikalna zadnja svjetla sa 3D efektom Novog modela Renault Grand SCENIC su jedinstvena. Odmah prepoznatljiva, ona mu daju porodičnu sličnost sa modelom Renault ESPACE.

Krovni nosači

Istovremeno praktični i elegantni, krovni nosači od eloksiranog aluminijuma modela Renault Grand SCENIC, naglašavaju njegov prefinjeni dizajn.

Dizajn unutrašnjosti

Uživajte u njegovoj prefinjenosti

Smjestite se u kabinu

Harmonična unutrašnjost

Dozvolite da vas zavede harmonija oblika i materijala. Naši dizajneri su se posvetili svakom detalju kako biste putovali u svijetu koji je ergonomski, topao i prefinjen.

Stakleni panoramski krov

Fiksirani stakleni panoramski krov modela Renault Grand SCENIC obasjava vašu vožnju. Bez centralne pregrade, odaje utisak prostranosti i izuzetne osvjetljenosti.

5 ili 7 sedišta

Modularan, Renault Grand SCENIC se transformiše od 5 do 7 mjesta u tren oka i obrnuto. Zgodno je ako imate iznenadne putnike ili veće predmete koje treba da prevezete!

Otkrijte njegove performanse