Renault ESPACE

Karakteristike

Mnogo više od raskošne udobnosti


ESPACE INITIALE PARIS

Umjetnost stvaranja snažnog utiska

Renault ESPACE INITIALE PARIS. Posebna oznaka koja označava najviši nivo Renaultova znanja iskorištenog kako biste se osećali dobro. Upoznajte životnu filozofiju i prednost pristupa posebnim uslugama koje će ispuniti vaša očekivanja i doneti vam još više radosti.

Čaroban dodir prilagodljivosti

Odaberite praktičnost zahvaljujući prilagodljivosti sastava „One-Touch”

ESPACE INITIALE PARIS vam uvijek nudi samo najbolje u pogledu prilagodljivosti. Predstavljamo vam dugme One Touch, postavljen na središnjoj konzoli i u prtljažniku. Samo jednim dodirom na njega sjedišta možete da sklonite i uredno rasporedite; sjedišta u zadnjim redovima mogu da se posebno ili sva odjednom preklope i sakriju u pod i ostave ravnu površinu. Uvijek ponovo uzbudljiv trenutak. Osjećaj da je sve čarobno.

Sigurnost i pomoć u vožnji

Renault ESPACE

Ugrađene tehnologije za zadovoljstvo na različitim nivoima

Zadovoljstvo u vožnji i sigurnost dve su oblasti blisko povezane sa upravljačem ESPACE-a INITIALE PARIS. Ultrazvučni senzori, senzorski sistem i kamere u vožnji nude osjećaj sigurnosti najvišeg nivoa. Kontinuirano šalju podatke sistemima za aktivnu i pasivnu sigurnost i udobnost, na primer ograničivaču brzine sa kontrolom sigurnosnog rastojanja ili sistemu za upozorenje na prekoračenje brzine sa prepoznavanjem saobraćajnih znakova.

Sistemi vozaču pomažu, upozoravaju ga ili ga podstiču da reaguje na odgovarajuć način, što mu omogućava optimalnu kontrolu nad spoljašnjim okolnostima. Ovo je način za bezbrižno sjedinjavanje sa putem.
Renault ESPACE

Paket opreme Cruising – vožnja na pravoj udaljenosti

Ako je premala udaljenost između vašeg i vozila koje se nalazi ispred vas, adaptivni regulator brzine automatski podešava brzinu u cilju održanja odgovarajućeg rastojanja. Ograničivač brzine sa kontrolom sigurnosne udaljenosti automatski prilagođava postavljenu brzinu da bi zadržao odgovarajuću bezbjednu distancu. A da nikada ne skrenete pogled sa puta, ekran „HUD” za prikaz podataka na vetrobranskom staklu iznad instrument table vozaču jasno prikazuje sve najvažnije podatke. Zadržite pogled na putu.
Renault ESPACE

Paket opreme Visio – budni čuvar u službi vaše sigurnosti

Tri sistema će zahvaljujući kameri i signalima upozorenja poboljšati vidljivost i privući pažnju!

1 – Sistem upozorenja na prekoračenje brzine sa funkcijom prepoznavanja saobraćajnih znakova: kamera prepoznaje saobraćajne znakove, a sistem uzima u obzir važne podatke (kiša, radovi na putu, itd.) koje prati navigacioni sistem. Informacije koje vozač dobija omogućavaju mu da prilagodi vožnju u skladu sa uslovima.

2 - Upozorenje na nenamjernu promenu saobraćajne trake: sprečava nenamjerne prelaske u drugu traku, pre svega na autoputevima, kad je smanjena usredsređenost na vožnju.

3 - Automatsko uključivanje dugih i kratkih svjetala: automatski prilagođava osvjetljenje s obzirom na trenutne uslove na putu (nailazak drugog vozila, vožnja u naselju) i garantuje optimalnu vidljivost.
Renault ESPACE

Paket opreme Advanced Safety – djeluje kako biste izbjegli opasnost

Izbjegnite opasne situacije održavanjem bezbjednog rastojanja.

Sistem upozorenja na bezbijedno rastojanje upozorava vozača kad ne poštuje adekvatno rastojanje. Prilagođavanje brzine je prepušteno vozaču. U slučaju slabijeg kočenja nakon što je otkrivena opasnost od sudara, automatski se uključuje sistem za aktivno kočenje u slučaju potrebe.
Renault ESPACE

Paket opreme City – prepustite se automatskom upravljanju

Veliki SUV koji se jednostavno parkira zahvaljujući sistemu Easy Park Assist.

Sistem mjeri parkirno mesto i sam određuje putanju. Prepustite mu upravljač i sve što vam ostaje jeste da pritiskate papučice gasa i kočnice i mijenjate brzine. Zadnji, prednji i bočni senzori i kamera za vožnju unazad; sigurnosna kontrola oko celog vozila za sprečavanje udarca u stubić ili drugo vozilo...
Renault ESPACE

IsoFix – sjajna ideja za malu djecu

Morate da učvrstiti dječije sjedište? Sistem za pričvršćivanje Isofix na tri zadnja sjedišta smanjuje opasnost od nepravilnog postavljanja. Dječija igra za zaštitu vaših najdražih! Sistem preporučuje Udruženje za sigurnost u na putevima (APR).
Renault ESPACE

Pasivna sigurnost – aktivnost na najvišem nivou

Nikada ne znamo gde vreba opasnost, zato je bolje da smo na nju uvek spremni.

ESPACE INITIALE PARIS krase ojačana konstrukcija, šest vazdušnih jastuka (prednji vazdušni jastuci, bočni vazdušni jastuci za zaštitu glave i grudnog koša, vazdušne zavese), sigurnosni pojasevi sa zatezačima i ograničenjem zatezne sile, nasloni za glavu sa sistemom protiv trzajnih povreda vrata i sistem za sigurnost djece sa tri pričvrsne tačke Isofix. Šta bismo još mogli da navedemo?

R-LINK 2

Renault ESPACE

Intuitivnost u velikom formatu

Na redu je intuitivnost, uz multimedijalni tablet-računar Renault R-Link 2 sa internet vezom. Prava inovacija koja upravljanjem putem uspravno postavljenog ekrana dijagonale 8,7 inča (22 cm) do najveće moguće mjere pojednostavnjuje upotrebu.

Više funkcija i bolja preglednost. Upravljanje ovim sistemom već vam je u krvi..
Renault ESPACE

Preuzmite kontrolu nad Espaceom

R-Link 2 omogućava nov način upravljanja na dohvat ruke.

Sklop potpuno digitalnih instrumenata nalazi se na instrument tabli ispred vas. Vaš upravljački centar: Renault Multi-Sense, putni računar, individualno preklapanje zadnjih sedišta... Vi imate inicijativu u vozilu: putem uspravnog ekrana i višefunkcionalnog okretnog dugmeta upravljate svojom udobnošću i udobnošću svojih putnika.
Renault ESPACE

R-Link 2, prilagođavanje po mjeri

Dobrodošli u svet prilagođavanja po mjeri. Uzmimo, na primer R-Link 2.

Prilagodljive početne stranice sa aplikacijama i prečicama. Navigacija, radio... R-Link 2 nudi vam mogućnost uređivanja prema sopstvenim željama.

Možete da napravite do šest korisničkih profila za čuvanje svih postavki u vozilu (na primer multimedijalne sadržaje, navigaciju, rad klima uređaja, sjedišta ili sistem Multi-Sense). Jednostavan i pregledan korisnički interfejs, razumljivi meniji, velike tipke za upravljanje. Sa funkcijom glasovnog upravljanja nećete morati da skrećete pogled sa puta.
Renault ESPACE

Ništa ne može da mu promakne

Kompletan meni sa funkcijama organizovanim prema oblastima: „Navigacija” sa kartama TomTom sa 3D prikazom, „Multimedijalni sadržaji” za reprodukovanje muzike ili čak fotografija ili filmova (samo kada vozilo miruje), „Telefonija” sa funkcijom telefoniranja slobodnih ruku putem Bluetootha i čitanja SMS-a na glas, „Vozilo” za postavljanje niza postavki. I na kraju „Aplikacije” za pristupanje Renaultovim aplikacijama i uslugama i kupovinu artikala u prodavnici R-Link Store.*
Ovome dodajte sveobuhvatno povezivanje svojih multimedijalnih uređaja uz pomoć najbogatijih mogućnosti povezivanja: četiri USB priključka (dva napred, dva pozadi), dva 3,5-mm audiopriključka, tri utičnice 12 V i jedan prorez za SD karticu (u zavisnosti od verzije).

* Trenutno nije dostupno u Cronj Gori
Renault ESPACE

Prilagodljivost sistema R-Link Store

R-LINK 2 povezan je sistem: prvu je godinu dostupan besplatno i donosi cjelovito rešenje za povezivanje i olakšavanje svakidašnjih radnji. Uključuje funkciju detaljnih saobraćajnih informacija i omogućava pristup cjelokupnoj ponudi prodavnice R-Link Store s uslugama i brojnim aplikacijama prilagođenim za upotrebu u vozilima. Trgovini R-Link Store možete pristupiti te pregledavati i upravljati aplikacijama iz vozila ili putem interneta.
Renault ESPACE

Radio je digitalizovan

Digitalni radio manje osetljiv na smetnje će vam dati jasniji i precizniji zvuk koji će vam omogućiti da uživate u svojim programima.
Digitalni radio nije dostupan tamo gde se nalazite? Nema razloga za brigu, prolaz na FM opsegu na vašoj radio stanici će se automatski prebaciti.

Prilagodite svoje iskustvo vožnje i udobnosti

Renault ESPACE

Sistem Renault Multi-Sense®

Potpuna paleta osećaja

Sa Renault ESPACE-om istražuje novu dimenziju zadovoljstva u vožnji: zadovoljstva koji će vas sasvim obuzeti. Još više uzbudljivih osjećaja i doživljaja na izbor vozača. Jeste li raspoloženi za sportsku vožnju, bezbrižnost, sposobnost?

Nova Renaultova tehnologija nazvana Multi-Sense® omogućava promenu odziva vozila u skladu s vašim raspoloženjem i trenutkom. Sistem Multi-Sense®, koji djeluje kao dirigent orkestra, nadzire i prilagođava sve tehnološke sisteme ESPACE-a.

Svi sistemi rade u potpunom skladu, od odziva vozila do ventilacije u unutrašnjosti, izraženiji zvuk motora ili jača rasvjeta, svoje osjećaje sad ćete doživljavati intenzivnije. Vi upravljate njima.
Renault ESPACE

Odaberite način rada sistema 4control®

Renaultova ekskluzivna inovacija, podvozje 4control® s upravljanjem svim točkovima poboljšava okretnost, upravljivost i ležanje vozila na putu.

Podvozje 4Control® u gradskoj vožnji okreće zadnje točkove za bolju upravljivost na malim brzinama. Na otvorenom putu sistem upravljanja svim točkovima poboljšava ležanje vozila na putu prilagođavanjem odziva točkova u skladu s prijanjanjem točkova i položajem upravljača.
Renault ESPACE

Podesivo vješanje

Podvozje 4Control dijeluje u skladu s podesivim vješanjem. Sistem svojim senzorima kontinuirano nadzire uslove na putu i trenutno namješta vješanje u skladu s odabranim načinom vožnje sistemom Multi-Sense®, kako bi garantovao udoban rad vješanja i čvrsto prjianjanje na podlogu.
Renault ESPACE

Ambijentalno osvjetljenje

Ventilacija u vozilu usklađuje se s vašim načinom vožnje i prilagođava vašim željama nameštanjem:
- boje ambijentalnog osvjetljenja: zelena, plava, žuta, crvena, ljubičasta
- načina prikaza podataka i boje ekrana za nadzor
- zvuka motora
- intenziteta masažne funkcije vašeg sjedišta
- načina rada klima-uređaja

Vozite sa zadovoljstvom

Sistem Renault Multi-Sense, pravi osećaj upravljanja

Doživite novo, uzbudljivo iskustvo vožnje sa sistemom Renault Multi-Sense®. Izaberite način vožnje: od najudobnijeg do najsportskijeg. Sve funkcije koje utiču na zadovoljstvo u vožnji – sistem 4Control, podesivo vješanje, upravljački sistem, menjač, odzivnost i zvuk motora kao i ambijentalno osvjetljenje – rade u savršenom skladu.

Otkrijte novu dimenziju zadovoljstva koje će vas sasvim obuzeti. Sami odlučujete kada ćete se predati novim zadovoljstvima, a vrijeme je na vašoj strani.

Da li ste spremni da vas zavede ESPACE?


Cijene i specifikacije