Renault CLIO Grandtour

Motori i performanse

Motori

Doživite nove senzacije

Motor TCe 120

Opredelite se za performanse i doživite nove senzacije. Sa novim petostepenim ručnim mjenjačem, motor TCe 120 vam pruža fleksibilnost i odzivnost za jedinstveno iskustvo na svim putovanjima. Zahvaljujući doživotnom razvodnom lancu, troškovi održavanja će vas oduševiti.

Motor TCe 90 

Jednostavno u gradu! Veoma reaktivan pri malom broju obrtaja i sa petostepenim ručnim mjenjačem, motor TCe 90  je savršeno pogodan za urbane sredine.

Motor ENERGY dCi 110

Efikasan i prilagodljiv, novi motor ENERGY dCi 110 vam pruža zadovoljstvo i senzacije. U kombinaciji sa šestostepenim ručnim mjenjačem, obezbjeđuje nizak nivo potrošnje.

Motor ENERGY dCi 90

Usvojite dinamičnu i odgovornu vožnju. Dostupan sa automatskim mjenjačem EDC ili ručnim mjenjačem, motor ENERGY dCi 90 i njegova oznaka ECO2 vam garantuje nizak nivo potrošnje. 

Performanse

Otkrijte njegove performanse

Automatski EDC mjenjač

Optimizujte uživanje u vožnji. Automatski EDC mjenjač sa dvostrukim kvačilom osigurava dinamičnost i glatko mijenjanje brzina. Dopašće vam se i potrošnja goriva koja je slična kao kod modela sa ručnim mjenjačem.

Start & Stop

Zahvaljujući tehnologiji Start & Stop motor vašeg Renaulta CLIO Grandtour-a se i pali automatski. Time se smanjuje potrošnja goriva i emisije CO₂.
CLIO Grandtour - Vozite bezbrižno

Vozite bezbrižno

Otkrijte bezbjednost u vožnji.

Da li ste spremni da vas zavede CLIO Grandtour?

Otkrijte njegove karakteristike