Renault CLIO Grandtour

Karakteristike

Otkrijte inovacije

Doživite inovacije

CLIO Grandtour

Savršeno se parkirajte

Parkirajte se bez napora. Zahvaljujući funkciji Easy Park Assist, imaćete podršku 360° koja će preuzeti kontrolu nad vašim volanom kako biste se parkirali na najoptimalniji način.
CLIO Grandtour

Manevrišite bezbrižno

Sa senzorima postavljenim naprijed/bočno/nazad i kamerom za vožnju unazad, Renault CLIO Grandtour vam čini život jednostavnijim. Parkiranje postaje dječija igra.
CLIO Grandtour

Uživajte u njegovoj hands-free kartici

Opustite se. Renault CLIO Grandtour se otvara, zatvara i startuje automatski. Dovoljno je samo da imate hands-free karticu sa sobom.

Otkrijte sveobuhvatnu tehnologiju

Doživite sveobuhvatnu tehnologiju

CLIO Grandtour

Doživljaj muzike sa Bose ozvučenjem

Sa 7 zvučnika visoke rezolucije audio sistema BOSE® idealno raspoređenih u kabini, Renault CLIO Grandtour vam ponovo otkriva svaku nijansu vaše muzike.
CLIO Grandtour

Odlično povijezani zahvaljujući integrisanom tabletu na dodir

R-LINK Evolution* ili Media Nav Evolution, vi ste onaj koji bira. Navigacija, radio, muzika, telefon... Naš integrisani 7 inčni (18cm) tablet na dodir vam omogućava pristup bojnim intuitivnim i povijezanim aplikacijama.

* Trenutno nije dostupno u Crnoj Gori
CLIO Grandtour

Povjiežite vaš pametni telefon sa R&Go

Zahvaljujući aplikaciji za mobilnu telefoniju R&Go, Renault CLIO Grandtour vam omogućava da putujete u vašem sopstvenom multimedijalnom svemiru preko vašeg pametnog telefona.

Ponovo otkrijte udobnost

Zadovoljstvo u vožnji

CLIO Grandtour

Moderne i veoma udobne presvlake

Opremili smo Renault CLIO Grandtour presvlakama bez premca. Harmonija boja i materijala daju pečat njegovoj unutrašnjosti, a pena dvostruke gustine nudi savršenu udobnost i oslonac za tijelo.
CLIO Grandtour

Senzori za kišu i osvjetljenje

Uživajte u optimalnoj udobnosti tokom vožnje. Svjetla Renault CLIO Grandtour-a se pale u slučaju smanjene vidljivosti i brisači se automatski aktiviraju u slučaju kiše.
CLIO Grandtour

Elektronski sklopivi spoljni retrovizori

Parkirajte se bezbrižno. Kada zaključate vaš Renault CLIO Grandtour, njegovi retrovizori se sklapaju automatski.

Praktičan u svakodnevnom životu

Pojednostavite život

CLIO Grandtour

Unesite izmjene u unutrašnjost vašeg vozila

Sa zadnjim sjedištima na preklapanje u razmjeri 1/3 - 2/3 i suvozačevim sjedištem naprijed koje može da se preklopi, Renault CLIO Grandtour vam omogućava da prevezete kabaste predmete dužine do 2,48 m. Daske za surfovanje i komode nikada nisu bile tako udobno smještene.
CLIO Grandtour

Iskoristite njegov XXL prtljažnik

Kompaktan, Renault CLIO Grandtour vam nudi iznenađujuću zapreminu prtljažnika: ne manju od 443 dm³ ! Baš dovitljivo, podloga prtljažnika vam omogućava da predmete samo prevučete bez ikakvog podizanja. Jako je praktičan, budući da može da se prilagodi i postane još prostraniji.
CLIO Grandtour

Prostor za odlaganje za cijelu porodicu

Renault CLIO Grandtour vam nudi brojne višenamenske pretince uključujući i pretinac za rukavice u vratima. Svaki član porodice ima na raspolaganju sopstveni prostor za odlaganje svojih predmeta tokom vožnje kako u prednjem tako i u zadnjem delu vozila.

Otkrijte bezbjezdnost u vožnji

Vozite bezbrižno

CLIO Grandtour

Iznenadna prepreka?

Zahvaljujući pomoći pri kočenju u slučaju nužde, vaše kočenje je poboljšano kada pritisnete pedalu. U hitnim slučajevima, vaš zaustavni put je smanjen.
CLIO Grandtour

Startovanje na uzbrdici?

Pritiskanje kočnice u trajanju od 2 sekunde omogućava vam da mirno krenete na uzbrdici.
CLIO Grandtour

Gubitak prijanjanja?

Dinamička kontrola stabilnosti (ESP) održava stabilnost vašeg Renault CLIO Grandtour-a tako da možete da održite kontrolu na putu.

Želite sportsku vožnju?

Renault CLIO Grandtour GT Line

CLIO Grandtour

Privlači poglede

Poseban prednji branik, kućišta retrovizora, pragovi vrata, naplatci i zadnji difuzor… Sa njegovim harmoničnim elementima u boji Gris Dark Metal, Renault CLIO Grandtour GT line privlači pažnju svih onih koji mu se nađu na putu.
CLIO Grandtour

Zatreperite za njegovim sportskim dizajnom

Renault CLIO Grandtour GT line vas uranja u svijet sporta. Bočne ukrasne lajsne pozajmljene od Renault CLIO R.S, specifičan zadnji difuzor, ekskluzivni naplatci 16 ili 17 inča, hromirana izduvna cijev: naši dizajneri su ponudili takmičarski izgled.
CLIO Grandtour

Izaberite vaš motor

Renault CLIO Grandtour GT line je dostupan sa najefikasnijim motorima iz game Renault CLIO-a. Napravite izbor performansi i budite svakog dana za volanom izuzetnog porodičnog gradskog automobila vozeći u sportskom duhu.

Da li ste spremni da vas zavede CLIO Grandtour?


Cijene i specifikacije