Ograničene serije Renault CAPTUR

Ograničena serija

Renault CAPTUR Limited

Urbani SUV koji ispunjava sve vaše potrebe
Prepustite se privlačnosti njegovog ekskluzivnog dizajna
Uđite u elegantan i ekskluzivan svijet vozila CAPTUR Limited. Ovaj jedinstveni automobil odlikuju hromirani detalji karoserije, ekskluzivne presvlake, 16-inčni aluminijumski naplatci Celsium, oznake „Limited” na karoseriji i pragovima kao i zatamnjena zadnja stakla.
Praktičan i velikodušan
Smjestite se u vozilo koje je opremljeno svim priručnim funkcijama za svakodnevnu vožnju, poput 7-inčnog ekrana. Velikodušnost vozila CAPTUR Limited naglašavaju jedinstvene presvlake i upravljač presvučen sjajnom kožom.
Izaberite svog
CAPTUR Limited se ističe prepoznatljivim izgledom iznutra i spolja kao i privlačnom ponudom. Na raspolaganju su vam brojne kombinacije boja i dodatne opreme, samo izaberite onu koja vam se najviše dopada!

Ograničena serija

Renault CAPTUR S-EDITION

Nesumnjivo sportski i elegantan
Renault CAPTUR S-EDITION

Elegancija do najsitnijih detalja

Uživajte u elegantnom izgledu ekskluzivnih šavova jarko plave boje na presvlakama, ručici mjenjača i upravljaču. Crne presvlake su izrađene u kombinaciji Alcantare® i sjajne kože koji unutrašnjosti daju novu dozu sofisticiranosti. Funkcija Android Auto™ vam omogućava da povježete svoj pametni telefon i pratite omiljene aplikacije na ekranu sistema Media Nav Evolution.
Renault CAPTUR S-EDITION

Otkrijte njegov uzbudljiv izgled

Uz njegove dinamične linije istaknute ekskluzivnom plavom bojom Iron i jedinstvene hromirane detalje karakteristične za ovu verziju, nemoguće je ostati nezapažen za upravljačem vozila CAPTUR S-EDITION. Okretan, sportski i elegantan, CAPTUR hrabro pokazuje svoj stil čak i u najsitnijim detaljima, kao što su ekskluzivni 17-inčni naplatci i zaštita podvozja naprijed i pozadi.

Da li ste spremni za krug sa Renaultom CAPTUR?