CAPTUR

Motori i performanse

Preuzmite kontrolu

Efikasni motori

CAPTUR

Motor TCe 120 i motor TCe 90

Motor TCe 120

Opredjeljujući se za motor TCe 120, izabrali ste performanse. Bez obzira da li se radi o ručnom mjenjaču sa 6 brzina za veću odzivnost ili automatskom EDC mjenjaču za veću udobnost, uvek ćete uživati u fleksibilnoj i prijatnoj vožnji. Takođe ćete uživati u smanjenim troškovima održavanja zahvaljujući doživotnom razvodnom lancu.

Motor TCe 90

Motor TCe 90  je urbani motor u pravom smislu riječi. Veoma odzivan pri malom broju obrtaja, i sa ručnim mjenjačem sa 5 brzina, garantuje nizak nivo potrošnje goriva.
CAPTUR

Motor dCi 110 i motor dCi 90

Motor dCi 110

Uživajte u reaktivnoj i odzivnoj vožnji. U kombinaciji sa šestostepenim ručnim mjenjačem, motor dCi 110 vam pruža zadovoljstvo i senzacije obezbeđujući nizak nivo potrošnje.

Motor dCi 90

Usvojite dinamičnu i odgovornu vožnju. Dostupan sa automatskim mjenjačem EDC ili ručnim mjenjačem, motor dCi 90 i njegova oznaka ECO2 vam garantuje nizak nivo potrošnje. 

Performanse

Otkrijte njegove performanse

CAPTUR

Automatski mjenjač EDC

Optimizujte vaše zadovoljstvo u vožnji. Automatski mjenjač EDC sa dvostrukim kvačilom vam donosi dinamičnost i fluidnost, za nivo potrošnje sličan onom kao kod ručnog mjenjača.
CAPTUR

Stop & Start

Zahvaljujući tehnologiji Stop & Start, motor vašeg Renault CAPTUR-a se zaustavlja i ponovo pokreće automatski. Ovo smanjuje potrošnju goriva i ograničava emisije CO2.
CAPTUR - Vozite bezbrižno

Vozite bezbrižno

Otkrijte bezbjednost u vožnji.

Da li ste spremni za krug sa Renaultom CAPTUR?

Otkrijte njegove tehničke karakteristike