Renault R-Link

Kangoo Express Renault R-Link
Nazad
Multimedijalni sistem
 
 
 

Smješten u sredini instrument table, Renault R-Link osmišljen je za sasvim sigurno korišćenje (upravlja se putem ekrana kada je vozilo zaustavljeno ili kružnim dugmetom na prednjoj tabli radija). Ergonomičnost upravljanja i prepoznatljivost ikona čine Renault R-Link jednostavnim i pristupačnim. Zahvaljujući komandama na upravljaču možete sasvim sigurno da telefonirate dok vozite. R-Link donosi svijet pametnih telefona u automobil preko velikog ekrana (osjetljivog na dodir samo kada je vozilo zaustavljeno), savremenog interfejsa i posebno razrađenog grafičkog prikaza svih sadržaja...
Multimedijalni sistem Renault R-Link ima jednostavne funkcije prilagođene vozilu: zahvaljujući Bluetoothu, USB i 3,5 mm utičnicama i SD kartici, slušanje audiozapisa s odgovarajućih uređaja, kao i pregledavanje fotografija i videozapisa postaju dječija igra. Smanjite potrošnju goriva uz pomoć zanimljivog savjetnika, sistema Driving Eco2. Pratite svoje vožnje i iskoristite savjete prilagođene upravo Vama.

Na kraju, u prvoj automobilskoj prodavnici aplikacija, Renault R-Link Store, možete preko stranice Moj Renault iz automobila ili uz pomoć računara vrlo jednostavno da pregledate bogatu i raznoliku ponudu aplikacija i preuzmete one koje Vas zanimaju.
TELEFONIRANJE
 
 
 

Kada uđete u vozilo, Renault R-Link sinhronizuje Vaš imenik prikazujući ga zajedno s fotografijama (*u zavisnosti od telefona).
Telefoniranje postaje lako: kad je vozilo zaustavljeno možete da izaberete broj ili da ga potražite u imeniku na ekranu Renault R-Linka osjetljivim na dodir… Glasovno upravljanje omogućava da nazovete koga želite čak i u vožnji.
NAVIGACIONI SISTEM
 
 
 

Internet usluga LIVE u sklopu navigacije TomTom® omogućava Vam pristup najboljim informacijama o prometu u stvarnom vrijemenu, a to skraćuje vrijeme putovanja i štedi gorivo.
USLUGE I VOZILO
 
 
 


Služite se unaprijed instaliranim R-Linkovim aplikacijama (e-mail, Renault R-Link Tweet, vrijemenska prognoza, Renault Assistance), pristupite katalogu R-Linkovih aplikacija u svom novom Kangoou. Otkrijete i preuzmite brojne druge aplikacije za automobil, zabavu, kulturna ili turistička događanja u R-Link Storeu.